Scoor je droomjob op Jobbeurs Club Brugge-Randstad van zaterdag 13 oktober

Op zaterdag 13 oktober 2018 organiseert Club Brugge Foundation, Clubs communitywerking, samen met Club Partner Randstad & VDAB de achtste editie van de Jobbeurs in het Jan Breydelstadion.

Unieke locatie om meer dan 1000 vacatures te ontdekken

Text: 

Van 10u tot 16u vormt het logegebouw van het Jan Breydelstadion een unieke ontmoetingsplaats tussen werkgevers en werkzoekenden. In de verschillende beursruimtes komen maar liefst 38 bedrijven hun vacatures voorstellen. Samen bieden ze meer dan 1.000 openstaande vacatures aan.

 

De aanwezige bedrijven zijn actief in diverse sectoren zoals de bouwsector, dienstensector, industrie, voeding, retail, veiligheid, horeca, … Het is hiermee één van de grootste jobbeurzen in de regio. De Jobbeurs Club Brugge-Randstad is open voor alle bezoekers, ongeacht het profiel of opleidingsniveau.

De jobbeurs op 13/10
De jobbeurs op 13/10

De ‘Jobbeurs Club Brugge-Randstad 2018’ is één van de projecten van Club Brugge Foundation. "We bouwen hiermee een brug tussen werkgevers en werkzoekenden", zegt Peter Gheysen. "Het stadion is een ideale locatie om op een laagdrempelige manier mensen samen te brengen." Ook Randstad is één van de drijvende krachten achter deze jobbeurs. Op de Randstad-stand helpen experts je met het opstellen of bijspijkeren van je werkprofiel en kan je een geschikte job op maat ontdekken. "We hebben met Randstad het doel het werkzoekend talent zo gepast mogelijk te koppelen aan de juiste werkgevers. Onze Randstad-consultants weten als geen ander waar werkgevers op letten en geven nuttige tips waarmee mensen echt aan de slag kunnen", verduidelijkt Kelle Van Nevel van Randstad Brugge.

Related articles