Sfeerverslag van een zomerse Fandag

Vandaag heerste er gezellige drukte in en rond het Jan Breydelstadion, waar Club haar jaarlijkse fandag organiseerde. Zo’n 19 000 fans zakten af naar Brugge om er kennis te maken met de verschillende partners van Club Brugge en vooral ook de (nieuwe) spelers een hart onder de riem te steken in aanloop naar het nieuwe seizoen.

Onder een stralende zon konden fans de hele dag terecht bij een twintigtal standen van de partners van Club Brugge. Zo kon u bij Randstad terecht om een “uitblinkerfoto” te nemen en deel uit te maken van een heuse KAMP15EN-photowall. Bij Engie Electrabel kon iedereen zijn/haar traptechniek oefenen op de interactieve voetbalmuur, terwijl Daikin je de kans gaf op de foto te gaan met je beste juich-moves. Proximus gaf iedereen dan weer de kans om op de foto te gaan met de kampioenentrofee.

De Romeo's warmden het publiek op
De Romeo's warmden het publiek op
Text: 

Vanaf 13u00 kon iedereen terecht in het Jan Breydelstadion, waar de Club Brugge dames teams het tegen elkaar opnamen in een demonstratiewedstrijd. Zoals het kampioenen betaamt, maakten ze er een leuk schouwspel van. De dames werden afgelost door de Romeo’s, die het publiek op zweeptouw namen met enkele leuke meezingers. Zo was iedereen goed opgewarmd voor het hoogtepunt van de dag; de spelersvoorstelling.

Tijdens de spelersvoorstelling volgden enkele kippenvelmomenten elkaar op. Een eerste keer bij het tonen van een compilatie  van de mooiste beelden van de kampioenenviering op de Markt van Brugge eind mei. Een tweede moment waarbij iedereen recht op de banken stond, was toen Ruud Vormer zijn Blauwe Schoen overhandigd kreeg. Het laatste woord kreeg Ivan Leko? Hij bedankte de fans en sprak zijn hoop uit over een WK finale tussen zijn twee favoriete landen: België en Kroatië. Onder een oorverdovende “Ivan Leko’s Bruges Army” werd alles afgerond en gingen spelers en fans samen op de grootste ploegfoto.

Text: 

Vervolgens kregen de fans nog de kans om met hun favoriete spelers op de foto te gaan en handtekeningen te scoren. Op verschillende partnerstanden namen de spelers in kleine groepjes plaats om zo voldoende tijd te kunnen maken voor hun supporters. Uitblazen van een heerlijke dag kon vervolgens nog met een hapje en drankje. Zo keert iedereen voldaan terug huiswaarts na een prachtige dag.

Bij elke partnerstand kon je handtekeningen jagen
Bij elke partnerstand kon je handtekeningen jagen
Club Brugge Fandag 2018

Related articles