Ticketverkoop Champions League: Registreer je nu!

Binnenkort start Club met zijn nieuwe Champions Leaguecampagne. De ticketverkoop voor het kampioenenbal zal enkel online verlopen. Om zeker te zijn van jouw ticket moet je op voorhand registeren.

Volgende week donderdag Is het zo ver. Om 18.30 wordt in het Grimaldi forum in Monaco geloot voor de groepsfase van de Champions League 2018-2019. Club bevindt zich in mooi gezelschap tussen de beste 32 ploegen van Europa. Wie uiteindelijk naar Brugge zal afreizen weten we pas volgende week, maar we geven nu al belangrijke ticketinformatie mee!

 

Voor het eerst zal de ticketverkoop voor de Champions League bij Club enkel online gebeuren, zowel voor abonnees als voor de vrije verkoop. Daarom is registreren noodzakelijk.

 

Kocht jij jouw abonnement voor de Jupiler Pro League seizoen 2018 -2019 online? Goed nieuws, dan hoef je niets te doen, je bent geregistreerd en kan met je login en paswoord inloggen op my.clubbrugge.be en zo jouw abonnement voor de Champions League aankopen.

 

Kocht jij jouw abonnement voor de Jupiler Pro League seizoen 2018 – 2019 aan het loket? Zorg dan dat je geregistreerd bent op my.clubbrugge.be en dat je account gelinkt is aan je ticketingprofiel via ‘gekoppelde accounts’. Gedaan? Controleer dan even of alles in orde is op ‘mijn bestellingen’ op tickets.clubbrugge.be.

  • Staat jouw JPL abonnement bij ‘mijn bestellingen’ ? Super, dan hoef je niets te doen.
  • Staat jouw JPL abonnement niet bij ‘mijn bestellingen’ ? Vul dan even het registratieformulier in (klik hier) en wij brengen alles in orde.

 

Let op: doe dit zeker voor 30/08!

Related articles