Topper bij de vrouwen: Club Brugge – WS Woluwe zaterdag 14u!

Na een felbevochten overwinning op het veld van Kontich A vorig weekend richten de vrouwen van Club Brugge de focus nu volledig op de topper tegen leider WS Woluwe. Een belangrijk duel om de titelstrijd levendig te houden.

Vorig seizoen kampioen in tweede klasse, nu volop aan het strijden voor de titel in de hoogste divisie, de vrouwen van Club Brugge laten er geen gras over groeien en scheren dan ook hoge toppen in eerste klasse. Met 5 punten achterstand op leider WS Woluwe, ontvangen de blauw-zwarte vrouwen zaterdag de Brusselaars op eigen veld.

 

In de heenronde namen de Brugse vrouwen de drie punten mee naar Jan Breydel na twee treffers van aanvalster Charlotte Laridon in Stade Fallon. Ondanks de afwezigheid van topschutster Charlotte – na een derde gele kaart – zullen de dames met diezelfde ambitie en winnaarsmentaliteit de topmatch aanvangen. “Als we nog willen meestrijden voor het kampioenschap is het voor ons cruciaal om zaterdag de punten thuis te houden en zo extra druk te zetten op de leider. Er volgen nog 3 speeldagen na zaterdag, waardoor de wedstrijd niet beslissend is in de titelstrijd, maar we willen koste wat kost tonen wat we waard zijn en de overwinning binnenhalen op Jan Breydel”, aldus Leo Van der Elst.

 

De topper wordt gespeeld op zaterdag 13 april om 14u op kunstgrasterrein 4 naast Jan Breydel, met special guest Brandon Mechele die de aftrap komt geven. Natuurlijk mag onze 12e man niet ontbreken. Kom massaal af om de dames naar de overwinning te roepen! Tot dan!

Related articles