Vernieuwde Clubshop opent zijn deuren!

Na een prachtige apotheose van het voetbalseizoen, met een 15de landstitel als bekroning, was er geen tijd om lang te rusten in Jan Breydel. De spelers genoten van een welverdiende vakantie, maar in tussentijd werd de Clubshop onder handen genomen en uitgebreid tot een moderne, stijlvolle winkel.

Clubshop anno 2018

De shop is een stuk groter geworden waardoor het voor jullie, de fans, nog aangenamer shoppen is. Naast een groter aanbod is er ook extra ruimte gecreëerd voor een uitgebreide Macron-collectie, waarbij de nieuwe home en away shirts langs de volledige linkerwand extra zichtbaarheid genieten. Ook dit jaar kan je een unieke River Woods collectie vinden in de Clubshop! Ditmaal in een grotere corner rechts achteraan in de shop. Tenslotte werd er ook ruimte gecreëerd voor een extra kassa, wat voor een vlottere doorstroom moet zorgen tijdens onze matchdagen.

 

Van dinsdag t.e.m. vrijdag zijn er open trainingen. Spring gerust eens binnen in onze vernieuwde Clubshop en ontdek de nieuwe collecties van Macron en River Woods. 

 

Kan je niet langskomen? Geen nood, onze online shop is 24/24 open, surf naar www.clubshop.be 

Clubshop Interieur 2018