Voorzitter Bart Verhaeghe bedankt vrijwilligers op nieuwjaarsreceptie

Met zo’n 400 waren ze donderdagavond, de vrijwilligers van Club Brugge. Ze werden uitgenodigd om in de Open Business Seats vooruit te blikken naar het nieuwe jaar en werden bedankt voor al hun harde werk.

Een tevreden voorzitter verwelkomde de vrijwilligers helemaal bovenaan in het logegebouw, waar velen voor het eerst kennis maakten met de vernieuwde Sky Lounge Caje en de Open Business Seats. De blik op de nieuwe grasmat was troebel door de dichte mist in het stadion, maar dat dempte de sfeer niet. “We willen jullie bedanken voor de inzet in het afgelopen jaar”, opende de voorzitter zijn toespraak. “Het gaat goed met Club, en daar hebben jullie meer dan een hand in gehad. Maar vandaag kijken we ook vooruit. We strijden nog mee voor twee prijzen, te beginnen nu dinsdag in de Beker tegen Charleroi. En in de verdere toekomst hopen we ook de volgende stappen te zetten in het stadiondossier, daar blijven we hard voor werken.”

 

Na de toespraak van de voorzitter werden Tom en Reginald, respectievelijk 25 en 50 jaar vrijwillig actief in de kaartenverkoop, in de bloemetjes gezet. Waarna Michel, actief bij het promo-team, de handen op elkaar kreeg met een onverwacht huwelijksaanzoek voor zijn vriendin Patricia. Bekijk hieronder enkele sfeerbeelden van de avond!

Nieuwjaarsreceptie Vrijwilligers 2018