You are here

Schrijf je in voor de Open Stadion Tour op woensdag 26 februari 2020!

 

Op woensdag 26 februari 2020 organiseren we opnieuw een 'Open Stadion Tour'. Op die dag kan je op drie momenten aansluiten bij een uitgebreide rondleiding doorheen het Jan Breydelstadion. Tijdens een Stadion Tour van 90 minuten krijg je een unieke blik achter de schermen bij Club Brugge. Ook het Club Museum in de Oosttribune zit in deze rondleiding vervat.

Text: 

Uitgebreide blik achter de schermen bij Club Brugge

Op woensdag 26 februari 2020 kan je om 11u00, 14u00 en 15u30 aansluiten bij een groep voor een Stadion Tour doorheen het Jan Breydelstadion. De Stadion Tour vertrekt steeds aan het standbeeld aan de voorkant van de Club Shop. De rondleidingen bij Club Brugge worden gegeven door ervaren gidsen die jullie meenemen naar plaatsen in het Jan Breydelstadion die normaal niet toegankelijk zijn voor het grote publiek. De bezoekers worden aan de hand van 11 hoogtepunten ondergedompeld in de roemrijke geschiedenis van Club Brugge.

 

Daarnaast werpen we een uitgebreide blik achter de schermen van de organisatie van Club Brugge. Zo bezoeken we onder andere de veiligheidstoren, de perszaal, de VIP-ruimtes, de spelerstunnel en de heilige grasmat van het Jan Breydelstadion. Ook een bezoek aan het Club Museum in de Oosttribune van het Jan Breydelstadion zit vervat in onze Stadion Tour. Een rondleiding bij Club Brugge duurt net zoals een voetbalwedstrijd 90 minuten, maar hou rekening met mogelijke verlengingen. Voor mensen in een rolstoel of beperkte mobiliteit voorzien we een aangepaste tour, zodat deze rondleiding ook voor hen toegankelijk is. Gelieve dit in onderstaande formulier aan te geven bij 'opmerkingen'.

 

Gratis Stadion Tour voor members Club1891 en kinderen -12 jaar

Deze Open Stadion Tour is volledig gratis voor alle members van Club1891 en kinderen -12 jaarExtra personen +12 jaar betalen € 5. Om het aantal bezoekers tijdens deze Open Stadion Tour in te schatten en voldoende gidsen te voozien is inschrijven voordien verplicht door het formulier onderaan deze pagina volledig in te vullen.

Gegevens contactpersoon
Inschrijving Open Stadion Tour