You are here

DEELNAMEPAKKET

Bij inschrijving aan de Club Brugge Stadium Run krijg je van ons een uniek deelnamepakket. Dit omvat onder andere:

  • Startnummer met elektronische chip voor tijdsregistratie opgestuurd per post naar je thuisadres
  • Unieke finishersmedaille en geschenk als aandenken aan je deelname
  • Sportdrank en fruit na de finish
  • Waterbevoorrading langs het parcours
  • Gebruik kleedkamers & bewaakte opslag voor sporttassen
  • Verzekering voor lichamelijke ongevallen tijdens de loopwedstrijd

ANIMATIE & TOESCHOUWERS

De Club Brugge Stadium Run is meer dan zomaar een loopwedstrijd. Met muziek langs het loopparcours, animatiestanden, eet- en drankmogelijkheden is er fun voor jong en oud. Toeschouwers kunnen plaatsnemen langs het parcours of op de Oosttribunes van het Jan Breydelstadion om de lopers aan te moedigen.
 

GENIET VAN DE JAARLIJKSE FANDAG

Nieuw dit jaar is dat de Stadium Run doorgaat tijdens de jaarlijkse Fandag van Club Brugge.  Een ideale uitstap voor het ganse gezin met een ganse dag animatie rondom het Jan Breydelstadion.

KLEEDKAMERS

De deelnemers aan de Stadium Run kunnen gebruik maken van de kleedkamers in de Oosttribune van het Jan Breydelstadion. Er zijn aparte kleedkamers voor jongens, meisjes, dames en heren. Hier zijn ook douches aanwezig.

BAGAGEOPSLAG

Rugzakken en sporttassen kan je opbergen in de Sporthal in de Oostttribune van het Jan Breydelstadion. Op de achterkant van uw borstnummer wordt een volgnummer aangebracht waarmee je na de Stadium Run je sporttas kan terugkrijgen.

PARCOURS

Ook benieuwd hoe het parcours van de Stadium Run er zal uitzien? We hebben de ideale looplijnen uitgetekend om een onvergetelijke ervaring aan te bieden aan de deelnemers. We passeren zeker langs de oefenvelden, door de tribunes en dwars doorheen de exclusieve spelerszone, zoals het spelershome, de fitness en kleedkamer van de A-kern, de spelerstunnel en het hoofdveld van het Jan Breydelstadion. Ontdek het ganse parcours in onderstaande filmpje.

Text: 

BEREIKBAARHEID

Om vlot van en naar het Jan Breydelstadion te komen kan je HIER de nuttige informatie terugvinden. Hou rekening met drukte van en naar het Jan Breydelstadion op zondag 30 juni.