You are here

Ook op FIFA krijgt onze vaderlandse competitie zijn weerklank. Elke ploeg vaardigt een speler af om in de reguliere competitie tegen elkaar te spelen. Voor Club is dat Miran Salim.

Miran is een twintigjarige Leuvenaar die in het dagelijkse leven Toegepaste Economische Wetenschappen studeert aan de KU Leuven. In zijn vrije tijd is FIFA al sinds hij heel jong was zijn belangrijkste bezigheid, wat resulteert in een vast plekje in Elite 1 in de Weekend League, waar hij ook geverifieerd is. Als onze Academy Player vertegenwoordigt hij Club in de reguliere competitie van de ePro League.

 

Miran speelt tegen de 15 andere teams uit 1A voor een plekje in de Play-Offs, waar de 6 beste ‘amateur-spelers’ samen met de Belgische profs (met onder andere Geoffrey Meghoe) uitmaken wie de beste Belgische FIFA-speler is dit seizoen.

Hoe kan ik dit volgen?

Via twitch.tv/eclubbrugge worden alle matchen in de ePro League gehost, maar op Proximus TV kan je een halfuur voor elke wedstrijd van het eerste elftal, ook de wedstrijd in de ePro League bekijken. De resultaten volg je op onze sociale media.

 

De tussenstand kan je steeds hier raadplegen.