Scoor een transfer naar één van onze partners!

De blauw-zwarte partners van Club Brugge maken deel uit van onze familie en bieden aan de fans van Club ook heel wat voordelen aan. Je kan als fan ook zelf een ‘partnership’ met 1 van deze merken aangaan. Ontdek hieronder een hele hoop interessante vacatures, er is er vast wel ééntje op jouw maat geschreven!

Job content: 

Techbox leren kennen? Klik hier om te ontdekken waar Techbox voor staat!

Klik hier voor de andere vacatures bij Techbox

Ook Easykit, nieuwe partner sinds dit seizoen, heeft enkele vacatures openstaan. Ontdek ze hier!

De huidige vacatures:

Interesse? Haast je en solliciteer door jouw motivatiebrief (inclusief je talenten) en CV te mailen naar laura.peeters@easykit.be

New Holland maakt deel uit van de CNH Industrial groep. CNHi is op wereldvlak één van de belangrijkste producenten van landbouwmachines en van industriële machines. Tegelijk heeft CNHi ook een van de grootste financieringsmaatschappijen voor de aanschaf van landbouw- en constructiemateriaal. Onze productievestiging in Zedelgem ontwikkelt, produceert en verkoopt maaidorsers, zelfrijdende veldhakselaars en grootpakpersen en fungeert tevens als het wereldwijde centrum van uitmuntendheid voor het ontwerp van maaidorsers en hakselaars. Dit is het resultaat van bijna 100 jaar ervaring en de gezamenlijke inspanning van 2.400 medewerkers. Klik hier voor meer informatie over New Holland.

Beschikt u over een passie voor landbouwmachines en een gedreven persoonlijkheid?

Contacteer ons op jobs.zedelgem@cnhind.com of schriftelijk met cv naar CNH Industrial Belgium N.V., Leon Claeysstraat 3/A, 8210 Zedelgem tav. de personeelsdienst.

Niet de gepaste job gevonden? Klik hier dan door naar de jobs via onze partner Randstad! En wat doe jij morgen?