You are here

Bereikbaarheid

Het Jan Breydelstadion bevindt zich op de Olympialaan 72, in de woonwijk Sint-Andries. Club Brugge moedigt zijn supporters aan om zo veel mogelijk te voet, met de fiets of het openbaar vervoer naar het Jan Breydelstadion te komen.

  Met de fiets

   

  Brugge is de fietsstad bij uitstek. Het Jan Breydelstadion is perfect bereikbaar voor supporters die met de fiets wensen te komen. Zowel via de binnenstad, de verschillende Brugse deelgemeentes en de buurgemeentes. De verschillende fietsroutes die leiden naar het stadion kan je via onderstaande link bekijken.

  Fietsroutes naar stadion.pdf (pdf 1.7mb)

  Op de verschillende fietsenstallingen zijn in totaal meer dan 800 voorziene plaatsen voor fietsen. Een plattegrond met de locaties van verschillende fietsenstallingen kan je hieronder vinden. Kom voortaan met de fiets naar het stadion en vermijd lange files en parkeerproblemen.

  Text: 

  Met een Blue-bike

   

  Aan het station van Brugge kan je op elk moment van de dag een Blue-bike ontlenen. Als je abonnee bent bij Blue-bike (€10 per jaar), kan je op een duurzame en snelle manier van Brugge uit naar het stadion gaan. De fietsafstand van het station tot het Jan Breydelstadion is 13 minuten.

  Meer informatie en abonnementen vind je hier.

  Bereikbaarheid Stadion
  Bereikbaarheid Stadion
  Text: 

  Met het openbaar vervoer

   

  VOOR DE WEDSTRIJD

   

  Clubsupporters
  Neem bus 5 of bus 15 (De Lijn) aan  het station (Brugge) of centrum stad richting Sint-Andries om met het openbaar vervoer naar het Jan Breydelstadion te komen. Er vertrekt iedere 10 minuten een bus richting het stadion. Op deze manier is er om de tien minuten een bus beschikbaar richting “SINT-ANDRIES KERK”. Deze halte is op minder dan vijf minuten wandelen gelegen van het Jan Breydelstadion.

  Bezoekende supporters
  Neem bus 25 (De Lijn) aan  het station (Brugge). Op deze manier is er om de tien minuten een bus beschikbaar richting halte “VOGELZANG”, op minder dan tien minuten wandelen van het Jan Breydelstadion.

   

  NA DE WEDSTRIJD

   

  Sinds dit seizoen zet De Lijn geen extra bussen meer in na de wedstrijden van Club Brugge. De gewone busregeling geldt, de bus moet dus genomen worden aan de halte Sint-Andries Kerk.

  Bereikbaarheid Stadion
  Bereikbaarheid Stadion
  Text: 

  Met de supportersbus

   

  Elke wedstrijd vertrekken er tal van supportersbussen vanuit gans Vlaanderen en België naar het Jan Breydelstadion. Deze supportersbussen zetten je af vlak nabij het stadion. Zo kan je zorgeloos in een gezellige sfeer naar de wedstrijd komen en hoef je ook niet op zoek te gaan naar een parkingplaats.

  Deze vorm van supportersvervoer wordt georganiseerd via de 64 aangesloten officiële supportersclubs van Club Brugge. Vind de dichtsbijzijnde supportersclub bij u in de buurt via deze link.

  Bereikbaarheid Stadion
  Bereikbaarheid Stadion

  ClubTransfer

   

  Vermijd problemen om te parkeren rond het stadion en geniet als Member van 5% korting via ClubTransfer. Met ClubTransfer boek je op voorhand een vergunde chauffeur die jou en je vrienden afzet aan het stadion en je 's avonds ook opnieuw kan ophalen. Ga dus naar GetTransfer.com, gebruik de code CB17 en krijg 5% korting.

  Met de auto

   

  Hou op wedstrijddagen rekening met de verkeersdrukte op alle wegen naar en rondom het stadion. De voorziene parkings rondom het stadion (bekijk het parkingplan hier)  zijn enkel bereikbaar bij vertoon van een geldige parkeerkaart.

   

  VANUIT GENT

  •  E40 Gent-Oostende afrit 8 Brugge
  •  Rechts N31 richting Blankenberge
  •  Na de tweede tunnel de eerste afrit links op de Gistelsesteenweg
  •  Gistelse Steenweg verder volgen richting Jan Breydelstadion volgen
  •  Voorbij de kerk van Sint-Andries eerste straat links: Olympialaan

  VANUIT KORTRIJK

  •  A17 Kortrijk-Brugge loopt over in N31 richting Blankenberge
  •  Na de tweede tunnel de eerste afrit links op de Gistelsesteenweg
  •  Gistelse Steenweg verder volgen richting Jan Breydelstadion
  •  Voorbij de kerk van Sint-Andries eerste straat links: Olympialaan

  VANUIT OOSTENDE

  •  E40 Oostende-Gent afrit 6 Jabbeke
  •  Rotonde naar links Gistelsesteenweg (N367) richting Brugge
  •  Doorrijden tot grondgebied Sint-Andries
  •  Rechtsafslaan naar Olympialaan