You are here

STADIUM RUN

Club Brugge Foundation organiseert op zondag 27 mei 2018 een unieke loopwedstrijd voor jong en oud rond en door het Jan Breydelstadion. De deelnemers kunnen tijdens 3 afstanden (1891m Run & Walk, CM 5 km, 6D 10 km) lopen doorheen enkele bijzondere plaatsen die anders niet toegankelijk zijn, zoals de tribunes, de perszaal, het spelershome en de kleedkamer van de A-kern, de spelerstunnel en het hoofdveld. Mis deze unieke ervaring niet en schrijf je nu in!

GOEDE DOELEN

De opbrengst van deze Stadium Run gaat naar Child Focus, de charitypartner van Club Brugge die zich inzet in de opsporing van vermiste kinderen en de strijd aangaat tegen seksueel misbruik van minderjarigen en naar Club Brugge Foundation, de sociaal-maatschappelijke werking van Club die vanuit ‘Het Hart van Blauw-Zwart’ jaarlijks duizenden mensen in de samenleving helpt aan een betere toekomst. Neem ook deel en steun deze goede doelen.

PROGRAMMA 27 MEI

12u00: Deuren open. Afhalen borstnummers. Start daginschrijving.

12u00-19u00: Club Kids Fun Dorp aan Oosttribune

14u00: Start 1891 m Run & Walk

15u00: Start 'CM 5 km Run' & '6D 10 km Run'

18u00: Einde Stadium Run

ONLINE INSCHRIJVEN

1891 Run & Walk: 10 euro. 5km/10 km: 15 euro.

Je kan je online inschrijven via deze link. Inschrijven online kan nog tot maandag 21 mei om 23u59. Na inschrijving en betaling, ontvang je van ons een bevestigingsmail.

 

Op zondag 27 mei ligt vanaf 12u00 jouw borstnummer klaar aan het onthaal in de Oosttribune van het Jan Breydelstadion.

INSCHRIJVINGEN IN GROEP

Lopen met een groep vrienden of collega’s is altijd fun.

Wil je inschrijven in groep, met vrienden, collega’s, supportersclub of sportclub, dan kan dat vanaf 10 personen. Je moet alleen een verantwoordelijke kiezen die de inschrijving én ophaling van de borstnummers op zich neemt.

Klik hier voor de groepsinschrijving.

VOORVERKOOP

In de Club Shop aan het Jan Breydelstadion kan je tot een week voordien inschrijven voor de Club Brugge Foundation Stadium Run.

 

DAGINSCHRIJVING

Indien de Stadium Run nog niet volzet is kan je op 27 mei vanaf 12u nog inschrijven aan het onthaal in de Oosttribune van het Jan Breydelstadion. Daginschrijving kost 15 euro voor de 1891 Run & Walk en 20 euro voor de CM 5 km of 6D 10 km Run.