Visual menu

START TO RUN

Wat is Start to Run?

'Meer sporten' is een vaak gehoord goede voornemen voor het nieuwe jaar. Voor velen blijft het bij goede intenties. Vanaf februari tot mei helpen we tien weken lang buurtbewoners en sympathisanten daad bij het woord te voegen en hen op een verantwoorde manier aan het sporten te brengen. In groep bouwen we op naar 5 km, 10 km of 15 km lopen.

Wanneer en waar?

De 10 trainingen van Start to Run plaats van februari tot en met eind april steeds op woensdagavond. Het einddoel is deelnemen aan de loopwedstrijd Dwars door Brugge. De groepstrainingen op woensdagavond gaan door op een verlicht parcours rond de oefenvelden van het Jan Breydelstadion. Verzamelen doen we steeds vanaf 18u30 aan de kleedkamers in de Oosttribune van het Jan Breydelstadion. De groepsopwarming start altijd stipt om 19u00. Naast de groepstraining krijg je alle informatie mee om ook individueel verder te trainen thuis.

Voor wie?

Dit programma richt zich op beginnende en reeds gevorderde lopers. We werken per afstandsgroep (0-5 km, 5-10 km, en 10-15 km) in verschillende niveaugroepen zodat iedereen, ongeacht leeftijd en loopniveau, op een verantwoorde wijze zijn einddoel kan halen.

Inhoud deelnamepakket?

  • Begeleiding door onze loopbegeleiders tijdens de groepstrainingen op woensdagavond
  • Verzekering voor sportongevallen
  • Gebruik van kleedkamers en douches
  • Een drankje na iedere training
  • Een uniek loopshirt van Club Brugge na het behalen van de eindtest
  • Wekelijkse e-nieuwsbrief met loopschema, nuttige looptips en interessante weetjes
  • Korting op inschrijving loopwedstrijd Dwars door Brugge

Editie 2019:

Eind april 2019 slaagden 100 supporters en buurtbewoners in hun eindtest, die onder andere langs het hoofdveld van het Jan Breydelstadion liep. Foto's slottraining editie 2019: https://www.flickr.com/photos/clubbrugge/albums/72157677895782437

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in