You are here

ABONNEMENTENPERIODE MOMENTEEL AFGESLOTEN

Clubfans willen hun tweewekelijkse afspraak in Jan Breydel voor geen geld missen. Hun zitje is hun thuis, de grasmat hun heiligdom. Wat er ook gebeurt, ze staan achter hun ploeg. Wat er ook gebeurt, ze bluvn goan. Letterlijk en figuurlijk. Ze bluvn wekelijks ‘no de Club goan’. Ben jij zo’n Clubfan? Dan heb je elk seizoen een abonnement nodig!

VANAF WANNEER?

De abonnementenverkoop voor het seizoen 20/21 start op maandag 9 maart 2020. Dit is voor alle huidige abonnees die willen verlengen aan het vroegboektarief.
Abonnees die hun abonnement dan niet verlengen, krijgen een tweede kans vanaf maandag 11 mei 2020.
De vrije verkoop van abonnementen start op woensdag 10 juni 2020.

 

Hoe?

Je kan je abonnement enkel online kopen. Surf dus snel naar tickets.clubbrugge.be en verzeker je van jouw plaatsje in het Jan Breydelstadion!

 

Stappenplan:

 

  1. Surf naar tickets.clubbrugge.be
  2. Ben je nog niet geregistreerd op onze website sinds het begin van dit seizoen? Klik dan op ‘registreer hier’ en volg de stappen om te registreren. Ben je wel al geregistreerd? Klik dan op ‘LOGIN’ en ga verder
  3. Ga naar ‘mijn bestellingen’
  4. Nu zie je de reservatie staan van jouw abonnement + membership bij ‘mijn reservaties’. Klik op ‘betaal onbetaalde reservatie’ om je abonnement te bevestigen. Je kan ook nog even je reservatie controleren door op ‘bekijk reservatie’ te klikken.
  5. Ga verder naar de betaling om je abonnement te bevestigen. Na de betaling ontvang je een bevestigingsmail
  6. Je abonnement wordt samen met je welkomstpakket vanaf begin juni opgestuurd. Veel plezier ermee!