You are here

Tickets voor thuiswedstrijden

 

HOE BESTEL IK TICKETS?

 

Online

  •  Meld je aan op tickets.clubbrugge.be met je Club Brugge profiel. Nog geen profiel? Maak er meteen een aan met je customernummer of je mailadres (indien geen customernummer).
  •  Kies je wedstrijd
  •  Kies je zitjes. Je ziet meteen de prijs voor het gekozen zitje.
  •  Je kan tot 4 tickets bestellen per wedstrijd. Het is mogelijk meteen tickets voor verschillende wedstrijden te kopen.
  •  Bevestig je aankoop en betaal veilig online met bancontact, kredietkaart of de toepassing voor internetbankieren van je bank.
  •  Na de betaling ontvang je de tickets per mail. Print ze af en breng ze mee naar de wedstrijd.
  •  Let op: als je nog geen Club ID hebt zal die automatisch worden bijgevoegd.Loket

Kom met je ClubID en/of identiteitskaart langs op de dienst kaartenverkoop tijdens de openingsuren.

 

Op wedstrijddagen

Rond het stadion kan je op wedstrijddag terecht aan lokettenblok noord, indien de wedstrijd nog niet uitverkocht is. Volg onze website om op de hoogte te blijven van de laatste situatie.

 

 

WAT ZIJN DE PRIJZEN VOOR DE TICKETS?

Standaardprijzen

 

 

 

Basis

Subtopper

Topper

Tribune 1 (WEST, Vak 122)

Boven

€35

€45

€60
Vak 121 & 126Boven€35€40€55

Tribune 1 (WEST)

Beneden

€20

€25

€30

Tribune 2 (NOORD)

Boven

€20

€25

€30

Tribune 2 (NOORD)

Beneden

€20

€25

€30

Tribune 3 (OOST)

Boven

€35

€40

€50

Tribune 3 (OOST)

Beneden

€20

€25

€30

Tribune 4 (ZUID)

Boven

€20

€25

€30

Tribune 4 (ZUID)

Beneden

€15

€20

€25
Speciaal tarief

Jeugdactie

€15

/

/

Basis: Mechelen, Waasland-Beveren, Moeskroen, Eupen

Subtopper: Charleroi, Kortrijk, STVV, KV Oostende, Zulte Waregem

Topper: Anderlecht, Gent, Standard, Genk, Antwerp, Cercle, Play-Offs

Speciale tarieven

  •  Kids/Studenten: Club Brugge biedt goedkopere tickets aan voor jongeren tot en met 18 jaar of +18 op vertoon van een geldige studentenkaart voltijds dagonderwijs. De plaatsen zijn voorzien in onze Zuidtribune. Jongeren die tickets wensen op een andere plaats in het stadion, betalen het normale tarief.
  •  Rolstoelgebruikers: Het Jan Breydelstadion is uitgerust met een aparte zone voor rolstoelgebruikers. Tickets voor de rolstoelgebruiker en maximaal 1 begeleider kunnen aangevraagd worden via kaartenverkoop@clubbrugge.be
  •  Audio: Iedere thuiswedstrijd voorziet Club voor blinde en slechtziende supporters een service van audiodiscriptie. Twee speciaal opgeleide commentatoren voorzien extra gedetailleerde wedstrijdverslaggeving. De  supporters krijgen bij de start van de wedstrijd een headset waarmee ze de verslaggeving kunnen volgen.  Deze service is om praktische redenen enkel mogelijk in de vakken 111 en 112 (ontvangst en commentaarpositie). Tickets voor de blinde of slechtziende supporters kunnen aangevraagd worden via kaartenverkoop@clubbrugge.be.

Cadeaubonnen

Text: 

Ben je zelf al jarenlang supporter van Blauw-Zwart en wil je je vrienden laten kennis maken met Club? Schenk hen dan een cadeaubon van Club Brugge! Ga langs bij Club Brugge Ticketing en vraag er een cadeaubon. Het bedrag bepaal je zelf en betaal je ter plaatse. Met de cadeaubon kan je tickets voor elke wedstrijd bestellen, zolang de voorraad strekt. De cadeaubon is één jaar geldig vanaf de uitgiftedatum.

Meer informatie? Neem contact op met een medewerker van Club Brugge Ticketing via kaartenverkoop@clubbrugge.be.