You are here

Vrijwilligers Club Brugge Foundation Stadium Run

Op zondag 30 juni 2019 organiseert Club Brugge Foundation de tweede editie van de Club Brugge Foundation Stadium Run, een unieke loopwedstrijd voor jong en oud rond en door het Jan Breydelstadion. De deelnemers kunnen tijdens deze belevingsloop lopen doorheen enkele bijzondere plaatsen die anders niet toegankelijk zijn, zoals de tribunes, de perszaal, de spelershome en kleedkamer van de A-kern, de spelerstunnel en het hoofdveld. Om deze loopwedstrijd te organiseren zoeken we nog enkele vrijwilligers die ons op zondag 30 juni 2019 kunnen helpen met verschillende taken.

 

Taken & aandachtspunten:

Voor een grootschalig evenement zijn niet alleen heel veel enthousiaste deelnemers nodig, maar ook heel wat vrijwilligers. Help mee tijdens de opbouwdag of gedurende het evenement. Meedoen als vrijwilliger is leuk en zinvol. Er is veel te doen voor, tijdens en na het evenement. Voor volgende taken zoeken we momenteel nog vrijwilligers:

  • Het opbouwen en afbreken van het evenemententerrein (afzetlinten, start/finish, diverse extra activiteiten)
  • Registreren van de lopers en uitdelen van borstnummers
  • Uitdelen medailles en goodiebags na de finish
  • Het uitdelen van drankjes aan lopers langs het parcours
  • Beheren van de bagageopslagplaats (voor en na de loopwedstrijd)
  • Controleren van veiligheid langs parcours

 

Wat krijg je er voor terug?

Een fantastische dag bij Club Brugge waarin je samen met een enthousiast team zorgt voor een succesvolle organisatie. Dankzij jouw hulp kunnen de lopers hun prestatie leveren en hebben alle bezoekers een geweldige dag. Meedoen als vrijwilliger is nét zo belangrijk als meedoen als loper of sponsor. Alle vrijwilligers krijgen een medewerkers t-shirt, een lunchpakket en hebben recht op een vrijwilligersvergoeding van € 25.

 

Aanmelden als vrijwilliger

Als je als vrijwilliger wil helpen met de organisatie van de Club Brugge Foundation Stadium Run dan kan je het formulier hieronder invullen. Duid aan welke vrijwilligerstaken je verkiest (meer opties mogelijk).

Geef aan welke taak je voorkeur uitdraagt.