Alle nieuws

Schrijf je in voor de ePro League Open

Esports

Fan van EAFC, minstens 16 jaar oud en woonachtig in België? Check, check, check? Schrijf je dan nu in voor de ePro League Open en wie weet neem jij het binnenkort op tegen de pro's!

De Proximus ePro League is de officiële EA Sports FC24-competitie van België. Hierin neemt Rudi Ekmen het wekelijks op tegen andere esporters van België. What’s new? Vanaf nu maak jij ook kans om binnenkort mee te doen aan de finales. Al moet je daar wel een lange weg voor afleggen.

Zo begin je in de Pro League Open, waarvoor je hier kan inschrijven. De winnaar van dat amateurtoernooi gaat door naar de ePro League play-offs en komt zo terecht bij pro-spelers die afgevallen zijn uit de officiële competitie. De best presterende spelers daar stromen toch nog door naar de live-finales op zaterdag 27 april.

Praktische info

De kwalificatie voor de ePro League Open? Die vindt nu zaterdag 23 maart plaats op het online platform van Kayzr. Het is een double-elimination toernooi dat gespeeld wordt op de PS5. De twee finalisten worden uitgenodigd om offline de finalematch te komen spelen.

Waag je kans en schrijf je in voor 20 maart 2024!

Schrijf je hier in