All news

Eduard Sobol: “Moeten wat agressiever en efficiënter zijn”

Eduard Sobol leek zich tijdens de eerste helft zwaar te blesseren aan de knie, maar de Oekraïner zette door en speelde een puike match in defensief en offensief opzicht. De linksachter werd achteraf verkozen tot ‘Man of the Match’.

“Ik doe mijn best voor de ploeg wanneer ik op het veld sta. We wilden vandaag de drie punten pakken, maar het is slechts een gelijkspel geworden. We blijven doorgaan en we richten ons nu op de volgende match thuis tegen Antwerp. We zien ook de resultaten van de andere ploegen, maar we leggen natuurlijk de focus op onze eigen match. We zullen ons goed moeten voorbereiden om de drie punten te pakken. We deden het defensief goed, maar moeten wat agressiever en efficiënter zijn voor doel. We werken er hard aan, het komt wel.”

Even leek Sobol van het veld te moeten met een knieblessure. “Het deed pijn in het begin, maar ik kreeg wat pillen van de dokter en mijn knie werd ingetaped. Tijdens de tweede helft was het wel oké. Ik voel nog wat pijn, maar ik denk niet dat het iets ernstigs is.”

Vincent Mannaert sprak deze week de spelersgroep toe. “Hij motiveerde ons voor deze match. We mochten ons geen zorgen maken. We hebben voldoende kwaliteit in de ploeg om dit tot een goed einde te brengen. We moeten kalm blijven en het tonen op het veld.”

Om af te sluiten had Sobol nog een boodschap aan de fans. “Bedankt voor de steun. Jullie vuren ons aan van thuis uit. We doen ons best voor jullie en we worden kampioen.” (KN)