All news

Club set for pre-season training camp in Sint-Michielsgestel

Voorbereidingen 2024-2025

Voor het tweede jaar op rij trekt Blauw-Zwart naar Nederlands Brabant. T1 Nicky Hayen neemt 31 spelers mee naar wat een pittige week zal worden met bijna dagelijks twee trainingen. Afsluiten doen we op zaterdag met een oefenmatch tegen PSV.

DAG 3

Pittige trainingsdag voor de boeg

Op dag 3 gaan we verdere op het elan van twee stevige trainingen per dag. Tussen de lunch en de namiddagsessie wordt er ook tijd vrijgemaakt voor interviews met de meegereisde pers. 

Ook vanavond zal er aandacht zijn voor wat in Dortmund gebeurd. Nederland en Engeland nemen het om 21 uur tegen elkaar op in de tweede halve finale van het EK.

Ze zullen ook met grote ogen kijken naar morgennamiddag, dan staat de teambuilding op de agenda.

DAG 4

Teambuilding dag!

Al meer dan de helft van de stage zit erop, maar donderdag stond volledig in het teken van de teambuilding en werd er opnieuw volop getraind. In de ochtend stond zoals de afgelopen dagen de gebruikelijke ochtendtraining op het programma.

's Middags was het tijd voor de langverwachte teambuilding. Verschillende teams namen het tegen elkaar op in diverse uitdagingen, variërend van tennis en golf tot kajakken. Benieuwd welk team de winnaar van de dag was? Houd onze socials in de gaten voor de onthulling! 

De dag werd afgesloten met een gezellige BBQ, een perfecte manier om deze geweldige dag  af te sluiten.

DAG 3

Pittige trainingsdag voor de boeg

Op dag 3 gingen we verder op het elan van twee stevige trainingen per dag. Tussen de lunch en de namiddagsessie werd er ook tijd vrijgemaakt voor interviews met de meegereisde pers. 

Ook die avond was er aandacht voor wat er in Dortmund gebeurde. Nederland en Engeland namen het tegen elkaar op in de tweede halve finale van het EK.

Onze spelers keken ook met grote ogen naar donderdagmiddag, want toen stond de teambuilding op de agenda.

Dag twee van onze zomerstage in Nederland is begonnen! Vandaag staat er een druk programma op de planning met twee trainingen: één in de ochtend en een tweede sessie later in de namiddag. Maar ook enkele interviews met spelers en vanavond een diner, gevolgd door de EK-wedstrijd Spanje tegen Frankrijk om 21.00 uur.

But first things first, de warming-up voor de ochtendtraining.

Tweede training van de dag.

Onze spelers trainden voor het eerst op Nederlandse bodem, een perfecte manier om de eerste stagedag af te sluiten.

Aangekomen in Sint-Michielsgestel

Onze spelers zijn aangekomen bij onze noorderburen in het Brabantse Sint-Michielsgestel. De komende dagen staan er telkens twee trainingen gepland, op donderdag een teambuilding en op vrijdag een quiz. Zaterdag volgt dan de oefenwedstrijd tegen PSV.

Straks staat er nog een tweede training op het programma. Eerder deze ochtend trainde onze kern al op Basecamp in Westkapelle.