All news

Matchday: Club - Dortmund

Vanavond staat ons duel met Borussia Dortmund op het programma. We ontmoeten enkele Belgische internationals met in het bijzonder Thomas Meunier. In een exclusief interview gaf hij aan dat hij elke week wel in Jan Breydel zou willen spelen. Hoe onze eigen kern toeleeft naar het duel met Meunier & co, dat ontdek je hieronder!

Kort na de middag verzamelen alle spelers op het Basecamp voor de gezamenlijke lunch. Nadien is het tijd voor een uitgebreide rust. Rond half zes staat de sportmaaltijd op het menu, gevolgd door een tactische meeting. En dan, een goeie twee uur voor de aftrap, vertrekt de bus richting Jan Breydel, waar onze spelers de laatste tactische aanwijzingen meekrijgen vlak voor de topper tegen de derde in groep F.

Wil je alles van nog dichter meemaken? Bekijk onze Instagram Stories doorheen de dag en beleef alles met ons mee!

Wist je trouwens dat..

  • Dit al de 4de confrontatie van Club met Borussia Dortmund is? Enkel tegen FC København, Panathinaikos FC en FC Shakhtar Donetsk kwam Club ook al in 4 Europese campagnes uit.
  • Er bij Dortmund nu al 3 landgenoten spelen? Middenvelder Axel Witsel speelt er sinds 2018, flankaanvaller Thorgan Hazard vervoegde hem één jaar later en sinds deze zomer is er dus met Thomas Meunier een derde Rode Duivel.
  • Borussia Dortmund hun laatste 4 uitmatchen in de UEFA Champions League verloor?
  • Dortmund de UEFA Champions League van 1997 heeft gewonnen?
  • Club met een 4 op 6 zijn beste start ooit in de UEFA Champions League kende?
  • Eduard Sobol zijn 50ste officiële match bij Blauw-Zwart kan spelen?