You are here

Onze compleet vernieuwde app is vanaf nu beschikbaar! Naast een opgefrist design, is de officiële Club Brugge App voorzien van verschillende nieuwe functies zoals live matchday experience (mét live statistieken - een primeur in België!), ClubTV, het opladen van je cashless card en de beste Club Deals! De app is gratis te downloaden op zowel Android als iOS en werd ontwikkeld door Bits of Love uit Brugge.

Download de app voor iOS op http://bit.ly/2TynKv5

Download de app voor Android op http://bit.ly/2URw6iQ

Club App
Club App
Text: 

 

 

 

 

 

 

Live Matchday Experience

Het is nu mogelijk om via de Club Brugge App alle matchen van Club Brugge tot in het kleinste detail te volgen. Niet enkel de tussenstand en alle wedstrijdgebeurtenissen, maar ook uitgebreide statistieken van beide teams én de spelers heb je zo bij de hand om de wedstrijd te bespreken, een primeur in België! En uiteraard kan je ook volgen wat de andere teams in België aan het doen zijn.

Text: 

 

 

 

 

 

 

 

Club TV

Vanaf nu zijn alle samenvattingen, goals, reacties en zoveel meer te bekijken op de Club Brugge App. Van Philippe Clement's persconferenties tot de highlights van de meest recente match. Alles dat Blauw-Zwart gerelateerd is, zal nu te vinden zijn in het ClubTV onderdeel van de app!

Club App
Club App
Club App
Club App
Text: 

 

 

 

 

 

Opladen Cashless Card

Het saldo van je Club Brugge cashless card kon je al checken op de vorige versie van de Club Brugge App. Nu is het, mede dankzij onze partner Belfius, ook mogelijk om je kaart rechtstreeks via de app op te laden!  Laad je cashless card in een handomdraai op met een bedrag naar keuze (min. 5€). Bovendien kan je nu ook meerdere kaarten toevoegen aan de app.

Ook voor de jongste Clubfans is de App dé place to be! Elke ouder kan zijn kind tot 12 jaar gratis inschrijven bij de ClubKids via de App. Met een mooi welkomstgeschenk en alle events en nieuws in een handig apart onderdeel, is er geen enkele reden om je kind niet in te schrijven bij de coolste familie van het land!

Naast deze nieuwe functies, is het nog steeds mogelijk om de laatste nieuwtjes, het klassement en de spelers van de A-kern te raadplegen. Dit alles in een compleet vernieuwde Club Brugge App! Daarbovenop ontdek je vanaf nu ook de Club Deals: acties en promo's van Club en haar partners, gemakkelijk te gebruiken vanuit de App!

 

Onze App is gratis beschikbaar voor Android en iOS, zowel voor tablet als smartphone! 

 

Android

  1. Open de Play-store op je tablet of smartphone
  2. Zoek naar 'Club Brugge' of klik op deze link: http://bit.ly/2URw6iQ
  3. Installeer de App op je device!

iOS

  1. Open de apple-store op je tablet of smartphone
  2. Zoek naar 'Club Brugge' of klik op deze link: http://bit.ly/2TynKv5
  3. Installeer de App op je device!