Onze vernieuwe App is nu beschikbaar! Naast het opgefriste design, bevat de nieuwe App ook tall van nieuwe functies. Zo krijg je via “Club Now” een handig overzicht van het allerlaatste nieuws, de beste deals en de leukste posts.  De app is gratis te downloaden op zowel Android als iOS en werd ontwikkeld door Bits of Love uit Brugge.

Download de app voor iOS op http://bit.ly/2TynKv5

Download de app voor Android op http://bit.ly/2URw6iQ

Matchverslagen
Kan je niet kijken naar de match? Of heb je een fase gemist? De Club App staat je bij. De opstelling, een gedetailleerd matchverslag, de beelden van de goals, ... Je kan het van begin tot einde bij ons volgen.

Club ID
Nog genoeg geld voor een drankje? Nooit meer beschaamde kaken aan de kassa. Via onze app check je jouw budget op elk moment van de dag. Bovendien kan je de app gebruiken als toegangsbewijs tot het stadion.

Clubshop
Nooit meer lange wachtrijen aan de kassa van onze fysieke ClubShop. Via de integratie in de app swipe je door producten in recordsnelheid.

Business Zone
Ook onze Club Partners krijgen een nieuwe omgeving met interessant business nieuws, uitgelichte deals en een speciale plek om te netwerken.

Club Kids
Zelfs voor de allerkleinsten is er voldoende te beleven in de App. Je zoon of dochter lid maken van de coolste Club van het land? Het kan eenvoudig, waarna er uren plezier kan worden beleefd!

Ask Club
Vragen voor ons? Onze medewerkers zijn constant bezig met het aanvullen van antwoorden op de vragen van onze supporters. Alle vragen stel je vanaf nu via AskClub.

Jouw profiel
Elke supporter is belangrijk voor ons. En dus kan je vanaf nu al jouw persoonlijke gegevens beheren via jouw profielpagina

Android

  1. Open de Play-store op je tablet of smartphone
  2. Zoek naar 'Club Brugge' of klik op deze link: http://bit.ly/2URw6iQ
  3. Installeer de App op je device!

iOS

  1. Open de apple-store op je tablet of smartphone
  2. Zoek naar 'Club Brugge' of klik op deze link: http://bit.ly/2TynKv5
  3. Installeer de App op je device!

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in