You are here

Hoe werkt het cashless systeem?

Text: 

Betalen aan de eet- en drankkraampjes in en rond het Jan Breydelstadion kan zeer gemakkelijk en snel met het cashless systeem. Supporters die over een abonnement beschikken, kunnen deze kaart gebruiken om cashless te betalen. Wie geen abonnement heeft, kan op wedstrijddagen aan een van de oplaadpunten rondom het stadion en in de verschillende kantines een Blue Club Card aankopen aan 1 euro. Die kaart is dan jouw eigen Club Brugge betaalkaart en kan je bij het oplaadpunt opladen voor het gewenste bedrag.

Om te betalen leg je de kaart op de terminal aan het kraampje of in de Clubshop. Het verschuldigde bedrag wordt meteen van je kaart gehaald en het resterende bedrag verschijnt op het schermpje.

Cashless systeem
Cashless systeem

Wat als mijn Club Card niet werkt?

Als je Club Card niet werkt en geen signaal of saldo meer geeft, dan kan je op wedstrijddagen naar het infopunt in kantine West (te vinden op de eerste verdieping van de Westtribune) of aan de buitenkant van het stadion, onderaan de trappen van de Oosttribune. Een medewerker zal daar voor jou klaar staan en kan dan samen met jou het probleem verhelpen.

 

Tijdens de week kan je een mail sturen naar cashless@clubbrugge.be. Vergeet daar zeker je kaartnummer (rechts onderaan op je kaart) niet te vermelden.

Hoe laad ik mijn Club Card op?

Het opladen van jouw Club Card kan op twee manieren. De meest eenvoudige manier is online, via volgende eenvoudige stappen:

 

  • Ga naar tickets.clubbrugge.be en klik op ‘cashless kaart opladen’
  • Voer je kaartnummer in, kies het gewenste oplaadbedrag en en betaal eenvoudig en veilig met online bankieren, Bancontact of Visa/MasterCard.
  • Na betaling wordt jouw Club Card onmiddellijk opgeladen.
  • Handig voor onderweg betalen met de smartphone: kies de bank uit de betalingsmethoden (Belfius, KBC, ING, CBC). Vervolgens kan je kiezen voor bevestigen via de kaartlezer of via de app van de bank. In het laatste geval heb je de kaartlezer niet nodig om de betaling te bevestigen.
  • Als je jouw saldo wilt controleren, kan je dat ook online doen. Surf hiervoor naar tickets.clubbrugge.be, vul je kaartnummer in (rechts bovenaan de kaart) en het resterende saldo verschijnt.

De tweede optie is aan het stadion zelf. Op wedstrijddagen voorzien we loketten voor de aankoop van een Blue Card en voor het opladen van de CLUB1891 Membership Card of Blue Card. Je kiest zelf het bedrag en betaalt cash of met bancontant.

Waar zijn de oplaadpunten?

In het stadion zijn er verschillende oplaadpunten voorzien die elke match bemand zijn. Je kan zowel cash of met een bankkaart je kaart opladen. Hieronder vind je een lijst met alle verschillende locaties per supporterskant: