Hoe werkt het cashless systeem?

Betalen aan de eet- en drankkraampjes in en rond het Jan Breydelstadion kan zeer gemakkelijk en snel met het cashless systeem. Sinds het seizoen 2020-2021 werkt Blauw-Zwart met de Club ID. Een abonnement kopen? Dat doe je met je Club ID. Inloggen in de APP? Met de Club ID. Iets kopen in de Club Shop? Dat doe je met je Club ID. Pintjes en hamburgers in het stadion? Die kaart is dan jouw eigen Club Brugge betaalkaart en kan je bij het oplaadpunt opladen voor het gewenste bedrag. HIER vind je alle informatie terug over Club ID.

Om te betalen leg je de kaart op de terminal aan het kraampje of in de Clubshop. Het verschuldigde bedrag wordt meteen van je kaart gehaald en het resterende bedrag verschijnt op het schermpje.

Wat als mijn Club ID niet werkt?

Als je CLUB ID niet werkt en geen signaal of saldo meer geeft, dan kan je op wedstrijddagen naar het infopunt in kantine West (te vinden op de eerste verdieping van de Westtribune) of aan de buitenkant van het stadion, onderaan de trappen van de Oosttribune. Een medewerker zal daar voor jou klaar staan en kan dan samen met jou het probleem verhelpen.

Problemen? Raadpleeg dan: https://www.askclub.be/hc/nl/requests/new

Hoe laad ik mijn Club Card op?

Het opladen van jouw Club ID kan op twee manieren. De meest eenvoudige manier is online, via volgende eenvoudige stappen:

  • Ga naar tickets.clubbrugge.be en klik op ‘cashless kaart opladen’
  • Voer je kaartnummer in, kies het gewenste oplaadbedrag en en betaal eenvoudig en veilig met online bankieren, Bancontact of Visa/MasterCard.
  • Na betaling wordt jouw Club ID onmiddellijk opgeladen.
  • Handig voor onderweg betalen met de smartphone: kies de bank uit de betalingsmethoden (Belfius, KBC, ING, CBC). Vervolgens kan je kiezen voor bevestigen via de kaartlezer of via de app van de bank. In het laatste geval heb je de kaartlezer niet nodig om de betaling te bevestigen.
  • Als je jouw saldo wilt controleren, kan je dat ook online doen. Surf hiervoor naar tickets.clubbrugge.be, vul je kaartnummer in (rechts bovenaan de kaart) en het resterende saldo verschijnt.

De tweede optie is aan het stadion zelf. Op wedstrijddagen voorzien we loketten voor de aankoop van een Club ID en voor het opladen ervan. Je kiest zelf het bedrag en betaalt cash of met bancontact.

Waar zijn de oplaadpunten?

In het stadion zijn er verschillende oplaadpunten voorzien die elke match bemand zijn. Je kan zowel cash of met een bankkaart je kaart opladen. Hieronder vind je een lijst met alle verschillende locaties per supporterskant:

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in