CHALLENGER PRO LEAGUE '22-'23

In het seizoen 2022-2023 komt onze Club NXT U23 uit in de Challenger Pro League. De thuiswedstrijden worden gespeeld in The NEST, te Roeselare. Op zaterdagavond 13 augustus trapten onze U23 van Club NXT hun seizoen op gang tegen SL16, ofwel Standard Luik U23, in de Challenger Pro League. 

ONTDEK HET VOLLEDIGE SPEELSCHEMA VAN ONZE U23!

Koop vanaf nu je abonnement om onze sterren van de toekomst te bewonderen! Als je een Club ID hebt, dan betaal je slechts 50 euro voor een heel seizoen in de tribune achter het doel en 70 euro voor een plaats in de hoofdtribune. Als je geen Club ID hebt dan betaal je respectievelijk 80 of 100 euro. Voor jongeren onder de 18 jaar die geen Club ID hebben voorzien we een voordeeltarief in de tribune achter doel van 50 euro.

Je kan dus met andere woorden jouw favoriete jonkies een heel seizoen aan het werk zien vanaf 3 euro per wedstrijd! Bovendien gaat de Challenger Pro League wél door tijdens de WK-break en hoef jij Club dus geen 6 weken te missen! 

Club NXT

Een hippe naam en een eigentijdse branding maken van Club NXT een echt lifestyle-merk. NXT wordt de symbiose tussen een topsportomgeving waar prestaties voorop staan met een lifestyle jongerencultuur waar onze jeugdspelers zichzelf kunnen zijn én waar ook andere jongeren zich mee kunnen identificeren.

Wat?

Club NXT is vooral een belevingsomgeving waar jonge gasten zich kunnen ontplooien om hun droom waar te maken: professioneel voetbalatleet worden en in staat zijn om individuele en collectieve prijzen te winnen. Dit allemaal in een omgeving waar ze zelf keuzes kunnen en mogen maken. Een omgeving die deel uitmaakt van de Club cultuur waarin spelers individueel begeleid worden in een professionele setting.

Waarom?

Omdat het vooral heel belangrijk is dat jongeren hun eigen weg zoeken. Zij stippelen hun eigen traject uit dat het pad van andere spelers, andere jongeren en coaches kruist. Ze worden er zich ook van bewust dat ze keuzes moeten maken om hun ambitie te realiseren. De jongeren van Club NXT kunnen een positieve invloed uitoefenen op anderen in hun omgeving. Onze coaches zijn hierin hun facilitators die spelers echt kennen, begrijpen en gidsen. 

Wie?

NXT spelers zijn proactief op en naast het veld. Ze zijn in staat om mee te denken en dit met de persoonlijkheid om zich te uiten, ieder op zijn manier. Ze nemen het heft in handen, alleen of in collectief. Daarnaast nemen ze de verantwoordelijkheid om hun kwaliteiten maximaal te ontplooien. NXT spelers maken fouten, leren ervan en doen weer verder. Zo worden ze elke dag een betere versie van zichzelf. Ze maken fun en werken hard. NXT is van de spelers zelf.

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in