Met de fiets naar Jan Breydel

Brugge is de fietsstad bij uitstek. Het Jan Breydelstadion is perfect bereikbaar via veilige fietswegen voor supporters die met de fiets wensen te komen. Zowel vanuit de binnenstad als vanuit de verschillende Brugse deel- en buurgemeentes is het Jan Breydelstadion goed bereikbaar per fiets. Bekijk hier de locatie van Jan Breydel en bereken zelf jouw fietsroute. Kom met de fiets naar het stadion en vermijd zo files en parkeerproblemen.

Er zijn 800 fietsenstallingen in de onmiddelijke omgeving van het Jan Breydelstadion. Hieronder vind je een plattegrond met de openlucht en overdekte locaties van de fietsenstallingen.

  • 250 fietsenstallingen aan de Noordtribune in de Olympialaan
  • 250 fietsenstallingen aan de Oosttribune; toegang via de Koning Leopold III-laan
  • 130 overdekte fietsenstallingen bij het Provinciehuis Boeverbos in de KoningL
  • 150 fietsenstallingen naast het zwembad via de Doornstraat
  • 20 aan de jeugdkleedkamers aan de oefenvelden West via de Lange Molenstraat

Met de blue-bike naar Jan Breydel

Beschik je zelf niet over een fiets in Brugge? Dan is de Blue-bike voor jou de ideale oplossing. Als je met de trein komt, kan je vanuit het station in Brugge op elk moment een Blue-bike ontlenen aan democratische prijzen.

 

Waar vind ik de fietsenverhuur exact? Ga naar buiten via de voorkant van het station. Neem meteen rechts, 50 meter verder is de ingang van de fietsenstallingen. Daar zie je de sleutelautomaat en de fietsen. Het fietspunt vind je 50 meter verder de fietsenstallingen door.

 

Dankzij de Blue-bike kan je op een duurzame en snelle manier van Brugge naar het stadion. Een abonnement kost €12 per jaar, maar ook een eenmalig gebruik is mogelijk voor €1,15 tot 24u. De fietsafstand van het station tot aan Jan Breydel is ongeveer 4 kilometer. Meer informatie over Blue-bike vind je hier.

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in