You are here

Met de fiets naar Jan Breydel

Brugge is de fietsstad bij uitstek. Het Jan Breydelstadion is perfect bereikbaar via veilige fietswegen voor supporters die met de fiets wensen te komen. Zowel via de binnenstad als via de verschillende Brugse deel- en buurgemeentes is het stadion goed te bereiken. Bekijk hier de locatie van Jan Breydel en bereken zelf jouw fietsroute. 

 

We voorzien meer dan 800 plaatsen voor fietsen in de verschillende fietsenstallingen in een straal van 500 meter rond het Jan Breydelstadion. Hieronder vind je een plattegrond met de openlucht en overdekte locaties van de fietsenstallingen. We raden je zeker aan om met de fiets naar het stadion te komen, zo vermijd je lange files en parkeerproblemen.

 

  • 112 overdekte plaatsen bij het Provinciehuis Boeverbos
  • 205 overdekte plaatsen naast het zwembad via de Doornstraat
  • 233 openlucht plaatsen aan de Noordtribune in de Olympialaan
  • 250 openlucht plaatsen via de Koning Leopold III-laan
  • 20 openlucht plaatsen dicht bij de Lange Molenstraat

Met de blue-bike naar Jan Breydel

Beschik je zelf niet over een fiets in Brugge? Dan is de Blue-bike voor jou de ideale oplossing. Als je met de trein komt, kan je vanuit het station in Brugge op elk moment een Blue-bike ontlenen aan democratische prijzen.

 

Waar vind ik de fietsenverhuur exact? Ga naar buiten via de voorkant van het station. Neem meteen rechts, 50 meter verder is de ingang van de fietsenstallingen. Daar zie je de sleutelautomaat en de fietsen. Het fietspunt vind je 50 meter verder de fietsenstallingen door.

 

Dankzij de Blue-bike kan je op een duurzame en snelle manier van Brugge naar het stadion. Een abonnement kost €12 per jaar, maar ook een eenmalig gebruik is mogelijk voor €1,15 tot 24u. De fietsafstand van het station tot aan Jan Breydel is ongeveer 4 kilometer. Meer informatie over Blue-bike vind je hier.