You are here

Met de supportersbus naar Jan Breydel

Elke wedstrijd vertrekken er tal van supportersbussen vanuit gans Vlaanderen en België naar het Jan Breydelstadion. Deze supportersbussen zetten je af vlak bij het stadion en zijn dan ook een duurzame vorm van vervoer voor onze supporters. Je kan zorgeloos in een gezellige sfeer naar de wedstrijd komen en je hoeft niet op zoek te gaan naar een parkingplaats. Het supportersvervoer wordt georganiseerd via 64 aangesloten officiële supportersclubs van Club Brugge.

 

De dichtstbijzijnde supportersclub in jouw buurt kan je vinden via deze link.

Met ClubTransfer naar Jan Breydel

Club en GetTransfer slaan de handen in elkaar om Clubfans een nieuw vervoersmiddel aan te bieden om naar het stadion te komen. Wil je parkeerproblemen vermijden rond het stadion en toch met de wagen komen? Dan is de ClubTransfer de ideale oplossing. Een chauffeur met vergunning zet jou en je vrienden af aan het stadion, waarna je rustig kan genieten van de wedstrijd, zonder je zorgen te maken over de terugrit nadien.

 

Hoe gaat het in zijn werk? ClubTransfer is simpel, met enkele kliks heb je jouw chauffeur geboekt:

 

  • Kies een tijdstip (opgelet: het is aan te raden om zeker 8u op voorhand een chauffeur te boeken, zodat je zeker iemand kan vinden)
  • Kies het traject en het gewenste vervoersmiddel
  • GetTransfer biedt je de voordeligste prijzen aan, met 5% korting als Clubfan als je de code CB17 op GetTransfer.com gebruikt