maandag 2 september 2019 11:30

Éder Álvarez Balanta en Mbaye Diagne naar Club Brugge

Middenvelder Éder Álvarez Balanta tekent een contract voor 3 seizoenen bij Blauw-Zwart. Aanvaller Mbaye Diagne wordt voor één seizoen geleend bij Galatasaray, mét aankoopoptie.

Met Éder Álvarez Balanta haalt Club een vervanger voor de naar Aston Villa vertrokken Marvellous Nakamba.  Balanta (26)  is een linksvoetige defensieve middenvelder die ook centraal achterin uit de voeten kan. Hij komt over van het Zwitserse FC Basel 1893. De 8-voudige Colombiaanse international, die deel uit maakte van de selectie voor het WK 2014,  schakelde met FC Basel dit seizoen nog PSV uit in de voorrondes van de Champions League. Balanta speelde 2 keer 90 minuten. Hij won met FC Basel 1 landstitel en 2 bekers. Bij zijn moederclub River Plate won hij eerder al een Copa Libertadores en de Copa Sudamericana.

Mbaye Diagne (27) versterkt de Brugse aanval. Vorig seizoen nam recordkampioen Galatasaray Diagne over van Kasimpasa. Diagne werd met 30 doelpunten topscorer in de Turkse eerste klasse. De 9-voudige Senegalese international wordt voor één seizoen gehuurd van Galatasaray mét aankoopoptie.

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in