150 kinderen leven zich uit op het ClubKids Foot Festival

Op woensdag 1 mei vond de eerste editie plaats van het ClubKids Foot Festival. Meer dan 150 ClubKids beleefden een onvergetelijke namiddag vol voetbalplezier op en rond de velden van Club Brugge.

Foot Challenges, rondleiding en 1 grote ClubKids tifo

De ingeschreven ClubKids kregen woensdag de kans om één vriendje of vriendinnetje mee te nemen naar het ClubKids Foot Festival. Eens aangekomen aan stadion werden de kinderen onderverdeeld in teams en dit aan de hand van gekleurde badges met één van hun Club Brugge helden op. Na een korte groepsopwarming aan de westtribune van het Jan Breydelstadion, gingen alle ClubKids met hun team op de foto met de mascotteberen van Club Brugge en A-kern spelers Clinton Mata en Benoit Poulain.

 

Na de openingsceremonie werkten de kinderen met hun teambegeleiders in een doorschuifsysteem volgende activiteiten af:

  • Foot Challenges: een voetbalkermis op de oefenvelden van Club Brugge waar de ClubKids hun voetbalkunsten toonden. De kinderen trainden 3 vaardigheden: passing, dribbelen en schieten naar doel.
  • Stadion Tours: een rondleiding doorheen het Jan Breydelstadion waarbij de ClubKids de kans kregen om met de Gouden Schoen van Hans Vanaken op de foto te gaan.
  • ClubKids tifo: een workshop onder de zuidtribune waarbij de kinderen met verf een unieke ClubKids tifo maakten.

 

Freestylers geven spetterende slotshow

Op de slotceremonie toonden 4 freestyle voetbalartiesten hun beste kunstjes, onder luid gejuich van de kinderen en hun ouders. Tot slot kregen alle ClubKids nog een goodiebag en een gepersonaliseerd diploma mee naar huis. Een onvergetelijke namiddag voor de ClubKids op Club Brugge!

Hier kunnen jullie alle foto’s van het ClubKids Foot Festival terugvinden:

ClubKids Foot Festival - woensdag 1 mei 2019

Related articles