150 leerlingen sluiten Gezond Scoort! met succes af

Vandaag vond het slotevenement plaats van het project Gezond Scoort! van Club Brugge Foundation. De leerlingen van basisscholen Zedelgem-Dorp en Wonderwijs kwamen hun gezondheidscontract na en kregen hun verdiende diploma mee naar huis na een voormiddag vol leuke activiteiten.

Text: 

Gezondheidscontract met succes nageleefd

In februari ondertekenden alle leerlingen van basisscholen Zedelgem-Dorp en Wonderwijs een gezondheidscontract samen met de spelers van Club Brugge na een gezond ontbijt in het Jan Breydelstadion. Daarin maakten de leerlingen de belofte om meer te bewegen, gezonder te eten en zeker niet te roken. Gedurende de gezonde campagne kregen de leerlingen bezoek van de mascottebeer van Club Brugge op school die hen allemaal een stuk fruit gaf. Daarnaast kregen de deelnemende scholen een sportieve middag aangeboden op school door Club Brugge.

150 leerlingen sluiten Gezond Scoort! met succes af
150 leerlingen sluiten Gezond Scoort! met succes af

EHBO-sessie en quiz in het stadion

De dag kon niet beter beginnen dan met de enige echte spelersbus van Club Brugge die de leerlingen aan school kwam ophalen. De leerlingen kregen op het slotevenement een EHBO-sessie door het Jeugd Rode Kruis in de perszaal. Na de leerrijke sessie was er nog een gezondheids-quiz in het Club Museum. Alle leerlingen haalden hoge scores en kregen op de diploma-uitreiking een toffe Club Brugge drinkbeker mee naar huis als beloning voor hun inzet van de afgelopen weken. Een geslaagde editie van het project, nu is het aan de leerlingen om hun gezonde levensstijl verder te zetten!

Related articles