Visual menu

woensdag 2 september 2020 09:00

8 spelers met interlandverplichtingen

Na de winst op Genk is het tijd voor een interlandbreak. Acht spelers verlaten de club voor een weekje en gaan aan de slag bij hun nationale ploeg.

Onze eigen Rode Duivels, waar Hans Vanaken, Simon Mignolet en Brandon Mechele deel van uitmaken, treffen Denemarken op 5 september (20:45). De wedstrijd wordt in Parken, het voetbalstadion van FC Kopenhagen, afgewerkt. Een paar dagen later, op 8 september (20:45), spelen de Duivels in eigen Koning Boudewijnstadion tegen IJsland. Beide wedstrijden worden afgewerkt in de groepsfase van de Nations League.

 

Charles De Ketelaere speelt op dinsdag 8 september (16:00) met de nationale U21 tegen Duisland in de kwalificatierondes voor het EK. In groep I met Wales, Duitsland, Bosnië-Herzegovina en Moldavië staan de youngsters op kop met 7 punten. Die Mannschaft staat tweede met een punt minder, maar ook een minder gespeelde wedstrijd. De negen groepswinnaars en de beste tweede plaatsen zich rechtstreeks voor het EK van 2021 in Hongarije en Slovenië. De acht andere tweedes strijden in de play-offs om de vier laatste tickets.

 

Diezelfde dinsdag 8 september (11:00) komen ook Nick Shinton en Thomas Van den Keybus in actie voor de U19. Zij spelen een oefenwedstrijd tegen Duitsland.
 

Morgenavond (20:45) treft het Oekraïne van Eduard Sobol Zwitserland in de groepsfase van de Nations League. Zondagavond 6 september (20:45) staat Spanje op zijn planning. 

 

En ook Michael Krmencik doet mee aan de Nations League met Tsjechië. Vrijdagavond 4 september (20:45) komen ze uit tegen Slowakije, op het zelfde tijdstip drie dagen later spelen ze thuis tegen Schotland. 

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in