donderdag 26 maart 2020 11:00

Abonnementenverkoop 2020-2021 van start!

De abonnementenverkoop voor volgend seizoen is op 9 maart van start gegaan. De Corona-crisis treft ook onze Club-familie. Om iedereen een hart onder de riem te steken verlengt Club de voorrangsperiode t.e.m 17 mei. Verleng en geniet van vroegboekkorting tot 45 euro!

CLUB ID: JOUW LEVEN BIJ BLAUW-ZWART

Het membership is dood, lang leve Club ID. Club ID is jouw leven bij Blauw-Zwart. Het is je identiteitskaart van de Club-natie.

 

Club ID: Een binnentikkertje

Een abonnement kopen? Dat doe je met je Club ID. Inloggen in de APP? Met de Club ID. Iets kopen in de Club Shop? Dat doe je met je Club ID. Pintjes en hamburgers in het stadion? Club ID. Laad geld op op je Club ID en betaal al je activiteiten bij Club.  Een deel zijn van Blauw-Zwart was nog nooit zo eenvoudig.

 

Club ID: Het Goedkoopste bier vind je hier!
Als dankjewel voor jullie niet-aflatende steun storten we je 5% per aankoop bij Club terug op je Club ID. Koop je bijvoorbeeld een Champions League-abonnement van 205 euro bij Club, dan storten we je onmiddellijk 10,25 euro terug. Koop je een shirt van 85 euro in onze shop? 4,25 euro op je Club ID. En zo is ook het bier het goedkoopste in het stadion! Geld sparen én besparen bij je favoriete Club

 

Club ID: Jouw Club-contract voor het leven

Met je Club ID en Club ID-card ben je altijd en overal dicht bij Blauw-Zwart. Streef naar maximale aanwezigheid in het stadion en hou je statistieken bij via je Club ID. Bovendien blijft het geld op je Club ID ook de volgende seizoenen gewoon staan.

 

Je Club ID kost 50 euro waarvan we onmiddellijk 25 euro terugstorten op jouw Club ID Card. De prijs blijft dus hetzelfde als die van het membership! Voor kinderen tot 12 jaar voorzien we een gratis Club Kids ID.

Meer info over het Club ID & het Club Kids ID via info.clubbrugge.be

CONCREET, WANNEER KAN IK VERLENGEN?

Abonnees kunnen hun abonnement verlengen t.e.m. 17.05. Vanaf 20.05 t.e.m. 24.05 geldt er een wisselperiode. De vrije verkoop start op 25.05. 

Hoe?

Je kan je abonnement enkel online kopen.  Surf dus snel naar tickets.clubbrugge.be en verzeker je van jouw plaatsje in het Jan Breydelstadion!

 

Stappenplan:

 

  1. Surf naar tickets.clubbrugge.be
  2. Log in met jouw persoonlijke account.
  3. Ga naar ‘mijn bestellingen’ onder 'mijn account'.
  4. Nu zie je de reservatie staan van jouw abonnement + CLUB ID bij ‘mijn reservaties’. Klik op ‘betaal onbetaalde reservatie’ om je abonnement te bevestigen. Je kan ook nog even je reservatie controleren door op ‘bekijk reservatie’ te klikken.
  5. Ga verder naar de betaling om je abonnement te bevestigen. Na de betaling ontvang je een bevestigingsmail
  6. Je abonnement wordt vanaf begin juni opgestuurd. Veel plezier ermee!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in