woensdag 1 juni 2022 17:00

Al 17.500 abonnementen verlengd

Een kleine week voor de afloop van de voorrangsperiode beslisten al meer dan 17.500 fans om hun zitje te verlengen. Nog twijfels? Wij halen ze weg. Helemaal klaar zijn voor de vrije verkoop? Wij helpen je!

Dat je als abonnee je zitje aan dezelfde prijs kan verlengen, dat wist je misschien al. Bovendien wordt het geld van jouw Club ID Card automatisch terug opgeladen op jouw online Club ID en vervalt het dus niet. Meer nog: je kan het restbedrag van je Club ID gebruiken om je abonnement voor dit seizoen aan te kopen. Een Club ID kost dit seizoen opnieuw 50 euro waarvan er 25 euro wordt teruggestort op je Club ID Card. 

Twijfel je nog?

Heb je vorig seizoen niet altijd gebruik kunnen maken van je abonnement en twijfel je om te verlengen? Geen nood. Voor elke match waarbij je niet aanwezig kan zijn heb je de mogelijkheid om jouw zitje te verkopen via “Verkoop zitje”. Zo kan je per match tot €58,50 terugvorderen wanneer een andere supporter jouw zitje koopt.

Daarnaast worden losse tickets wél duurder en is een abonnement de goedkoopste oplossing om een match van Club bij te wonen, ook al kan je er niet elke keer bij zijn!  

Wanneer kan ik verlengen?

Jouw abonnement verlengen kan nog tot maandag 6 juni om 23u59. Van vrijdag 10 juni om 10u00 t.e.m. zondag 12 juni om 23u59 geldt er een wisselperiode voor abonnees die liever een ander zitje willen innemen. Op maandag 13 juni om 12u00 start de verkoop voor mensen die zich ten laatste 1 juni hebben ingeschreven op de wachtlijst. Op woensdag 15 juni om 10u00 gaan eventuele overige zitjes in vrije verkoop.

Businessabonnement? Meer info vind je hier.

Hoe koop ik een abonnement?

  • Ga naar abonnement.clubbrugge.be en klik rechtsboven op de knop 'Login'. 
  • Nu word je doorgestuurd naar de inlogpagina. Belangrijk is dat je inlogt met het account dat gelinkt is aan je abonnement.
  • Eenmaal ingelogd kun je klikken op de foto 'Verleng je abonnement'.
  • Nu krijg je een pop-up te zien met je abonnementsplaats. Klik op het winkelmandje om dit abonnement aan te kopen en klik vervolgens op de knop 'Volgende'.
  • Dan kom je op de overzichtspagina van je bestelling. Hier zie je nog eens je plaats en de prijs voor jouw plaats. Ook de Club ID van €50 wordt toegevoegd aan je bestelling. Klik onderaan de pagina om door te gaan met je bestelling.
  • Nu verschijnt er een pop-up om je verzendgegevens te controleren.
  • Vervolgens kun je, indien gewenst, een factuur voor je onderneming aanvragen.
  • Als voorlaatste stap moet je nog de Gebruikersovereenkomsten goedkeuren
  • Op het laatste scherm kies je welke betaalmethode je wenst te gebruiken. Na het selecteren van de betaalmethode klik je op 'Accepteren' en ga je naar de website van de gekozen betaalmethode.
  • Als je betaling is gelukt, krijg je de bevestigingspagina te zien.

Vragen? AskClub.be

Belangrijk: In de benedenring van de Noord- en Oosttribune behoren vlaggen en rechtopstaand supporteren tot de sfeerbeleving.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in