woensdag 8 juni 2022 14:30

Al 21.000 abonnementen verlengd in voorrangsperiode

Afgelopen weken verlengden meer dan 21.000 trouwe supporters hun abonnement aan dezelfde prijs tijdens de voorrangsperiode. Bovendien kunnen abonnees die graag ergens anders willen zitten dat vanaf vrijdag nog doen. Maandag start de vrije verkoop voor personen op de wachtlijst en vanaf woensdag 15 juni worden de overige plaatsen van Jan Breydel ingevuld!

Een kleine maand geleden begon Blauw-Zwart de jaarlijkse abonnementenverkoop. Meer dan 6.000 fans beslisten op de eerste dag van de voorrangsperiode om hun plaats te verlengen. Daaruit kwamen Niels R, Wouter VH, Seba H, Axel M en Romy V als vijf winnaars uit de bus die hun abonnement volledig terugbetaald kregen. Ze werden ondertussen ook op de hoogte gebracht.

FRIENDS & FAMILY

Heb je gewacht om te verlengen omdat je graag een ander zitje wil? Dan kan dit vanaf vrijdag 10 juni om 10u00 t.e.m. zondag 12 juni om 23u59. Vanaf dan wordt ook het 'Friends & Family'-concept geactiveerd op tickets.clubbrugge.be waarbij huidige abonnees de kans krijgen om ook een abonnement aan te kopen voor vrienden of familie. Een nieuw systeem dat het toelaat om dicht bij elkaar te zitten en samen te genieten van topvoetbal in Jan Breydel! 

Op maandag 13 juni om 12u00 start de vrije verkoop voor mensen die zich hebben ingeschreven op de wachtlijst. Op woensdag 15 juni om 10u00 gaan eventuele overige zitjes in vrije verkoop. 

Businessabonnement? Meer info vind je hier.

TWIJFEL JE NOG? 

Twijfel je of je volgend seizoen wel altijd gebruik zal kunnen maken van je abonnement? Geen nood. Voor elke match waarbij je niet aanwezig kan zijn heb je de mogelijkheid om jouw zitje te verkopen via “Verkoop zitje”. Zo kan je per match tot €58,50 terugvorderen wanneer een andere supporter jouw zitje koopt.

Daarnaast worden losse tickets zonder Club ID wél duurder en is een abonnement de goedkoopste oplossing om een match van Club bij te wonen, ook al kan je er niet elke keer bij zijn. Bovendien heb je als abonnee altijd voorrang op tickets voor de Beker van België of de Champions League! 

Vragen? AskClub.be

Belangrijk: In de benedenring van de Noord- en Oosttribune behoren vlaggen en rechtopstaand supporteren tot de sfeerbeleving.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in