maandag 3 januari 2022 15:45

Alfred Schreuder nieuwe hoofdcoach Club Brugge

Alfred Schreuder vervangt Philippe Clement als hoofdcoach van Club Brugge.

Schreuder (49) brengt heel wat Europese ervaring mee. De Nederlander was hoofdcoach bij Twente en Hoffenheim én assistent-coach bij ondermeer Vitesse, Twente, Ajax en FC Barcelona. Schreuder zei recent nog neen tegen een aanbod van de Zwitserse topclub FC Basel. De ex-speler van ondermeer Feyenoord sluit zo snel mogelijk aan bij de selectie op de stage in het Spaanse Marbella. De training vandaag wordt geleid door het trio De Mil, Hoefkens en De Mets.

In het zog van Alfred Schreuder komt ook assistent Danijel Zenkovic mee. Zenkovic (34) komt over van Werder Bremen waar hij T2 was. De vlot Nederlandstalige Oostenrijker was voordien ondermeer aan de slag bij de Toekomst, de jeugdopleiding van Ajax Amsterdam. Keeperstrainer Frederic De Boever wordt vervangen door Carlo L’Ami. De 55-jarige Nederlander was 13 jaar keeperstrainer bij Ajax 1. Beiden tekenen, net zoals Schreuder, een contract van onbepaalde duur bij Club.

Schreuder, Zenkovic en L’Ami vervolledigen samen met Hoefkens en De Mets en physical coaches Rob en Vandenbussche de trainersstaf van Club 1.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in