Visual menu

woensdag 24 november 2021 09:00

Alle covid-maatregelen voor Club-Leipzig

Groen licht! Ook bij Club-Leipzig schreeuwen we Blauw-Zwart met z'n allen vooruit. Lees snel alles over de geldende covid-maatregelen in en rond Jan Breydel en kom 100% coronaproof naar het stadion!

Mondmaskerplicht

Vanaf vrijdag 20 november is het voor iedereen vanaf 10 jaar opnieuw verplicht om een mondmasker te dragen in en rond Jan Breydel. Zonder mondmasker kunnen we u geen toegang geven tot het stadion! Ook in de tribune is het opnieuw verplicht om een mondmasker te dragen, ook als u neerzit.

Catering en drank

Onze restaurants zijn open! Uw tafel staat dus klaar en uw diner kan doorgaan zoals voorzien.

Met uw drankenforfait kunt u terecht in The Pub op het 1ste verdiep. De capaciteit is beperkt, maar u kunt uw drankje uiteraard steeds afhalen. Na de wedstrijd wordt geen DJ voorzien in The Pub.

Aangepaste toegangscontrole

Controle 1: Covid Safe Ticket + Identiteitskaart

Het is verplicht voor u en uw gasten om een Covid Safe Ticket voor te leggen (geprint of op uw smartphone). Zonder Covid Safe Ticket en identiteitskaart kunnen we u helaas geen toegang geven tot het stadion. Opgelet: uw vaccinatiekaart volstaat niet om toegang te krijgen tot het stadion. U dient over een geldige QR-code te beschikken.

Wanneer heb ik recht op een Covid Safe Ticket?

  • Je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig gevaccineerd;
  • je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden (11 dagen na en max 180 dagen na positieve PCR-test);
  • je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen;
  • je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag;
  • je bent jonger dan 12

Hoe kan ik mijn Covid Safe Ticket downloaden?

Het Covid Safe Ticket is downloadbaar via de CovidSafeBE-app, mijnburgerprofiel.be, mijngezondheid.be of myhealthviewer.be. Het Covid Safe Ticket gebruikt dezelfde QR-code als het Europees coronacertificaat. Deze codes zijn identiek. Er is dus geen aparte aanvraagmethode of -procedure voor het Covid Safe Ticket. Indien u reeds beschikt over dit certificaat, hoeft u dus geen bijkomend document aan te vragen. 

Opgelet! Houd uw Covid Safe Ticket zeker al bij de hand voor u naar het stadion komt. Zo vermijdt u problemen bij beperkte internettoegang of storingen. Meer info over het Covid Safe Ticket? Lees er alles over via onderstaande knop of neem een kijkje op de website van de Vlaamse Overheid via deze link.

 

Controle 2: Wedstrijdticket

Om toegang te krijgen tot het stadion dient u uiteraard ook over een geldig wedstrijdticket te beschikken. Alle informatie over het downloaden van uw tickets vindt u in dit artikel.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in