vrijdag 3 december 2021 20:45

Alle COVID-maatregelen voor Club - Seraing op een rijtje

You'll Never Walk Alone voor de match, een daverend Jan Breydel na een goal, de We Are Bruges nadien, .. Al die mooie momenten willen we zó graag samen met jullie beleven en dat ook blijven doen. Beginnend met morgen tegen Seraing. Kom jij naar de match? Lees dan onderstaand artikel door en respecteer alstublieft alle maatregelen!

Alles kort samengevat:

  • Covid Safe Ticket verplicht aan de ingang.
  • Mondmasker altijd verplicht, ook eenmaal je binnen bent.
  • Alle bars & eetstanden blijven dicht.

Mondmasker vanaf 6 jaar

Eén van de nieuwe maatregelen van de overheid is dat kinderen vanaf 6 jaar verplicht een mondmasker dienen te dragen, dus ook in het stadion. Geef dus alvast het goede voorbeeld en hou je mondmasker steeds op. Ook de Pro League deed alvast een duidelijke oproep in hun open brief. Volgens het nieuwe horecaprotocol blijven alle bars en eetstanden gesloten. Bovendien kan je enkel op vertoon van je Covid Safe Ticket het Jan Breydelstadion betreden. Vertrek dus zeker op tijd & hou rekening met mogelijke wachttijden aan de twee controles.

Controle 1: Covid Safe Ticket (geprint of in de Covid Safe App) + identiteitskaart.

Wanneer kan je binnen in het Jan Breydelstadion?

  • Je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt;
  • je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden (11 dagen na en max 180 dagen na positieve PCR-test);
  • je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen;
  • je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag.
  • Je bent jonger dan 12, mondmasker wel verplicht vanaf 6 jaar.

Het Covid Safe ticket is verplicht vanuit de Federale overheid en voor iedereen haalbaar. Je dient de meest recente QR-code in te laten scannen (bv. Pfizer 2e / J&J enige). Alle info over het Covid Safe Ticket kan je hier vinden.

Controle 2: Jouw (digitaal of afgeprinte) ticket

Aangezien er een dubbele controle is vragen we alle supporters om tijdig naar de wedstrijd te komen. Hoe vroeger je komt, hoe kleiner de kans op een lange wachtrij.

Sint op bezoek voor de allerkleinsten

Om het in deze moeilijke tijden zo aangenaam mogelijk te maken voor onze jongste fans, komt de Sint langs voor Club - Seraing. Tussen 19u00 en 20u00 deelt de goedheiligman lekkere Lotus-Biscoff uit en kom je te weten of jouw zoon of dochtertje braaf is geweest dit jaar. Afspraak op het supportersplein aan de Westtribune!

Don't miss the call

Samen met Proximus trakteert Club de fans die hun oude gsm's komen inleveren vlak voor de wedstrijd. Per oud toestel krijg je maar liefst €10 krediet op je Club ID gestort. Dit kan aan de Westtribune vlakbij het podium, beneden aan de Zuidtribune of op het verhoog aan de Oosttribune! 

Samengevat: vergeet je Covid Safe Ticket, Club ID en mondmasker niet en respecteer alle maatregelen om ook de matchen nadien van de partij te kunnen zijn in een vol stadion. We rekenen meer dan ooit tevoren op jullie steun.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in