woensdag 20 april 2022 09:30

Alle practicals voor Club-Antwerp

Lees nog even alle praktische informatie voor Club-Antwerp op zondag 24 april (13u30) en knal de Champions' play-offs samen met ons op gang!

Code geel

De coronabarometer blijft geel en dus zijn er ook in Jan Breydel op dit moment geen aangepaste coronamaatregelen. Er is dus geen controle op het Covid Safe Ticket, het is niet langer verplicht om een mondmasker te dragen (ook niet als u neerzit in de tribune) en ook alle afstandsregels worden geschrapt. U geniet dus van de Champions' play-offs in alle vrijheid!

Extra drankenforfait

Ter compensatie van de gemiste wedstrijden profiteert u tot het einde van het seizoen van een éxtra lange drankenforfait. Zo kunt u vanaf 1u voor de match, tijdens de rust én 30 min. na de match genieten van gratis drank. Schol!

Catering

Catering in Jan Breydel? We zetten graag nog even alle info in verband met de verschillende restaurants voor u op een rij:

  • The Sportsbar: The Sportsbar opent de deuren vanaf 1,5 uur voor de match. Ook tijdens de rust en na de match kunt u terugkeren naar uw tafel voor dessert en drank. The Sportsbar sluit de deuren 1 uur na affluiten.
  • The Pub, The Club, The Legends, The Clubhouse, The Executive Tables, The Boardroom: U en uw gasten zijn welkom vanaf 2,5 uur voor de match voor een heerlijke maaltijd. Ook tijdens de rust en na de match kunt u terugkeren naar uw tafel. De deuren van deze restaurants sluiten 2,5 uur na affluiten.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in