donderdag 1 september 2022 16:15

Alleen maar stralende gezichten op de Family Day!

Ruim 3.000 Club fans bezochten onder een stralende zon de Club Brugge Family Day. Van de vele activiteiten bij partnerstanden, een gigantisch Club Kidsdorp naar de open training met als hoogtepunt van deze dag: de contractverlenging van onze Clublegende Hans Vanaken!

Club Kidsdorp

Een groter Club Kidsdorp dan ooit tevoren! Terwijl de ouders plaatsnamen op het zonnige terras konden de kinderen springen op de ontelbare springkastelen, voetballen, zitten op een rodeostier en zelfs klimmen op een klimwand!

Open training

Vanuit een goed gevulde tribune aanschouwden jong en oud hoe de spelers van onze A-kern zich in het zweet werkten. De toeschouwers werden getrakteerd op mooie goals, goed combinatiespel en flitsende individuele acties. Kortom, een genot om naar te kijken!

Contractverlenging Hans Vanaken

En dan het hoogtepunt van de dag. Nadat alle spelers één voor één zijn omgeroepen werd de contractverlenging van Hans Vanaken aangekondigd. Onder luid applaus betrad de vijfvoudig kampioen het veld in het Jan Breydelstadion. Vanaken heeft gekozen voor een langer verblijf bij Blauw-Zwart en tekent een contract tot 2027.

Signeersessie

Na de training namen de spelers en staf van onze A-kern plaats bij de partnerstanden en het Club Kidsdorp voor de signeersessie. De kinderen kregen de kans om een handtekening en foto te scoren van hun favoriete speler.

Het was een spetterende namiddag die we ons nog lang zullen herinneren!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in