Visual menu

woensdag 25 augustus 2021 10:00

Alweer een volledig uitverkochte bloedinzameling!

Gisteren ging de bloedinzameling van Club Brugge, in samenwerking met de Club Brugge Foundation partner het Rode Kruis, opnieuw door. Alle plaatsjes waren volledig uitverkocht en zo mochten we meer dan 80 donoren ontvangen die belangloos hun goed hart kwamen tonen.

Voor het tiende jaar op rij, en dit 2 keer per jaar, mochten we heel wat supporters en sympathisanten ontvangen in het Jan Breydelstadion om de bloedvoorraad te helpen aanvullen van het Rode Kruis.

1 op 3 personen heeft in zijn leven ooit nood aan donorbloed, door een ziekte, operatie of ongeval. Deze bloedinzamelingen zijn dus van levensbelang!

 

Ook de Assistent-Trainer van Club Brugge, Johan Van Rumst, was van de partij en kwam zijn blauw-zwart bloed doneren: "Ik vind dit een fantastisch initiatief dat we ons stadion open zetten voor de fans om zo hun goed hart te kunnen laten spreken. Een top samenwerking met het Rode Kruis."

We bedankten alle donoren met een Club Brugge goodiebag, in samenwerking met Jupiler 0.0%. Bedankt aan iedereen die dit initiatief heeft komen steunen!

Kon je er niet bij zijn gisteren maar wil je toch jouw steentje bijdragen en bloed doneren? Dit kan het hele jaar door bij jou in de buurt via www.rodekruis.be.

Een blik achter de schermen

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in