zondag 22 mei 2022 21:45

Andreas Skov Olsen: “Volgend seizoen opnieuw tegenaan gaan”

Andreas Skov Olsen opende de score net voor de rust met een strak schot in de hoek. De Deen toonde zich trefzeker bij zijn komst naar Club en pakte met deze titel zijn eerste trofee in zijn carrière.

"Ik ben blij, wel een beetje boos dat ze nog een doelpunt scoorden. Maar we zijn kampioen. Dit is persoonlijk mijn eerste trofee en voor de club is dit nu de derde op een rij. Dit kan je alleen maar goed vinden. Het is niet enkel mijn aandeel, het is voor de ploeg. Ze verwelkomden me hier goed, ik speel het goed met hen vinden op en naast het veld. De coach deed een prima werk. Voor mij waren het dus een uitstekende zes maanden persoonlijk en voor de ploeg. Nu is het tijd om wat te rusten en volgend seizoen opnieuw tegenaan gaan. Het wordt ook de eerste maal Champions League, ik kan al niet wachten. Hopelijk halen we daar goede resultaten."

Andres Skov Olsen scoorde en liet ook scoren in zijn eerste seizoen bij Club. "Ik had zelf niet verwacht dat ik zo ging spelen. Ik kwam naar hier met een grote honger om te presteren. Het verliep uitstekend en ik ben tevreden hiermee. Ik vroeg wel om een wissel bij de rust. Ik heb nog vier wedstrijd met de nationale ploeg als ik geselecteerd ben. Ik moet dus wat rekening houden met mijn lichaam. Het was mijn beslissing en niet die van de coach." (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in