Anthony Limbombe tot 2021 bij Club Brugge

Anthony Limbombe tekende vandaag een contractverlenging tot 2021 bij Club Brugge. Limbombe maakte bij Club een enorme ontwikkeling door de voorbije 2 jaar en ontpopte zich tot een onbetwistbare basisspeler bij Blauw-Zwart.

Limbombe tekent tot 2021

Limbombe (23) speelt sinds 2016 bij Blauw-Zwart. De linkerflankspeler ontpopte zich het voorbije seizoen tot één van de publiekslievelingen in Jan Breydel. Limbombe was dit seizoen al goed voor 5 doelpunten en 7 assists.

 

Anthony Limbombe: “Ik ben zeer gelukkig dat ik voor 2 seizoenen kan bijtekenen. Het doet deugd dat het bestuur, de staff en de hele ploeg vertrouwen hebben in mij en dit tonen met deze contractverlenging. Vorig seizoen had ik enkele moeilijkere maanden met mijn blessure maar ik ben terug op niveau gekomen dankzij de steun van de hele club. Dit jaar voel ik mij fysiek terug top en het voelt goed om dit te kunnen tonen op het veld. We hebben dit jaar als team al mooie dingen bereikt maar zijn er nog lang niet, al moeten we niemand vrezen en er vol voor blijven gaan.”

 

Vincent Mannaert: “Deze contractverlenging is een beloning voor de evolutie die Anthony doormaakte. Als jonge Belg bewees hij zijn veerkracht door in Nederland zijn carrière te herlanceren en ook bij Club heeft hij het niveau snel opgepikt. Hij heeft alles wat een moderne flankspeler nodig heeft. Snelheid, uithoudingsvermogen, een individuele actie en ook nog eens scorend vermogen.”

Related articles