Arnaut Danjuma: “Willen niet alleen meedoen, willen ook punten pakken”

Arnaut Danjuma bracht Club met een geweldige goal op gelijke hoogte. Jammer genoeg volstond dat niet om punten te pakken in Madrid.

Text: 

“Ik denk dat ons gevoel vergelijkbaar is met de match tegen Dortmund: je voelt je niet compleet kansloos. In de eerste helft hebben we goed gespeeld en die tweede en derde goal van Atletico waren ook niet echt verdiend. Dan sta je hier met een zuur gevoel. Anderzijds is het ook wel logisch. We moeten realistisch zijn: we speelden tegen Atlético Madrid. Maar ik ben niet iemand die dan onder de indruk is. We spelen zelf ook Champions League. We willen niet alleen meedoen, we willen ook resultaten behalen.”

Arnaut Danjuma
Arnaut Danjuma

De beelden van het doelpunt van Danjuma zullen ongetwijfeld de wereld rond gaan. “Je merkt als je zo’n bal trapt of hij de goeie richting uitgaat of niet. Deze keer lukte het perfect. Je hoopt met die goal de toon te zetten om hier met een goed resultaat weg te gaan. Dat maakt het extra zuur als het niet gebeurt.”

 

Danjuma speelde vorig jaar nog in de Nederlandse tweede klasse en kan nu schitteren in de Champions League. Een hemelsbreed verschil, maar de Nederlander is zelf niet verrast. “Ik had altijd het vertrouwen dat ik het kon, dat ik ooit op dit podium zou staan. Voor mij is het blijkbaar normaler dan voor sommige andere mensen.” (SF)

Related articles