woensdag 28 april 2021 16:00

Ask Club... Nu ook voor Business!

Onlangs lanceerden we Ask Club, een innovatief platform met alle antwoorden op de vragen van onze trouwe fans. Maar wat als u als businessklant vragen heeft over Business Seats, Comfort Club ID of The Sportsbar? Geen nood, want Ask Club is er nu ook voor Business!

Het afgelopen jaar werd een jaar vol uitdagingen, maar ook een jaar vol oplossingen, innovatie en ambitie. Met Club Brugge Business lanceerden we gloednieuwe hospitalityplannen, hoogwaardige seizoensformules en innovatieve businessconcepten. Van het Comfort Club ID en de vernieuwde Sportsbar tot het Club Business Network en de Business Zone in de Clubapp.

HEEFT U VRAGEN? ASK CLUB BUSINESS!

Maar al deze vernieuwingen brengen natuurlijk ook een hoop vragen met zich mee. Wat is een Comfort Club ID? Wat voorziet Club Brugge als COVID-compensatie voor businessklanten? Hoe kan ik mijn Business Seats verlengen voor volgend seizoen? Wat is The Sportsbar?

Om al uw vragen zo goed en zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden, lanceert Club Brugge Ask Club Business. Surf naar https://business.askclub.be/hc/nl en vind een antwoord op al uw businessvragen. Niet meteen een antwoord gevonden? Stuur uw vraag dan eenvoudig door en ontvang binnen de 24 uur een antwoord van één van onze medewekers!

Club Brugge Business. To assist your wins.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in