Visual menu

zondag 10 januari 2021 23:15

Bas Dost: “Dit doelpunt geeft meteen vertrouwen"

Bas Dost toonde meteen waarom Club hem haalde. De Nederlandse spits opende al vroeg de score en gaf de aanzet tot een prima eerste helft van Blauw-Zwart.

“Dit doelpunt geeft meteen vertrouwen. Het was een fantastische voorzet van Charles. Ik zag de bal komen en toen wist ik al dat er een grote kans was dat die erin ging. Het meteen uithalen is wat ik kan en dat moet ik laten zien. Die bal was perfect en ik schoot hem technisch goed in. Ik ben nieuw en de spelers weten niet hoe ze me in stelling moeten brengen. Daar hebben we veel op getraind deze week en de jongens hebben dat goed omgezet. Ze brachten me een paar keer in stelling. Noa gaf me ook een geweldige bal die ik niet goed kopte. We zijn pas een week aan de gang, maar ik ben tevreden."

Bas Dost
Bas Dost

Bas Dost speelde slechts een helft in zijn eerste wedstrijd, maar kon meteen zijn stempel drukken. “Ik werd vervangen aan de rust omdat ik deze week wat pijn had aan mijn bovenbeen. Ik had veel schietoefeningen gedaan en vandaag speelde dat weer een rol. Tijdens de rust heb ik gezegd dat het beter was om me te vervangen en dat vond de trainer ook. Daarom ben ik hier gekomen, om te scoren. Het was een belangrijke overwinning vandaag. Soms liep het een beetje moeilijk. We gaan hier weg met de drie punten. Het is ook het enige veld met kunstgras, dat hebben we nu gehad. Nu op naar de volgende wedstrijd." (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in