zaterdag 24 december 2022 09:00

Beleef de kerstperiode bij Blauw-Zwart

"The most wonderfull time of the year..." die beleef je bij Blauw-Zwart. De match tegen OHL beleef je in Jan Breydel opnieuw in een unieke kerstsfeer met Christmas at Bruges!

Fort Jan Breydel wordt omgetoverd tot het gezelligste stadion van het land. De kerstverlichting zorgt voor een gezellige sfeer & rond het stadion warmen we ons op met live muziek, eet- & drankstanden t.v.v. de Club Brugge Foundation, sneeuwkanonnen,… en ook de Kerstman komt natuurlijk langs!

  • MAANDAG 26 DECEMBER: CLUB - OHL

De unieke kerstsfeer in Jan Breydel blijft ook op tweede Kerst nog even hangen, want ook de wedstrijd tegen OHL staat in het teken van Kerstmis. Opnieuw brengt de kerstverlichting Jan Breydel in de juiste sfeer, zijn er eet- & drankstanden en is er een live optreden voorzien op het supportersplein dankzij Filip Bollaert & Friends. Daarnaast voorzien we extra kerstanimatie en zal ook het sneeuwkanon terug aanwezig zijn. Om 13u30 trappen we vervolgens de laatste match van dit kalenderjaar op gang tegen OH Leuven!

Genoeg redenen dus om de kerstperiode door te brengen bij Blauw-Zwart! Wil jij er zeker bij zijn? Koop dan nu je tickets via tickets.clubbrugge.be!

Laten we er samen de mooiste tijd van het jaar van maken! See you at Christmas at Bruges!

KOOP HIER JE TICKETS!
 

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in