Beloften geven overwinning uit handen tegen Antwerp

In Deinze speelden de Brugse beloften maandagavond hun Play-Off-wedstrijd tegen Antwerp. Een voorsprong na een strafschop in de eerste helft werd diep in blessuretijd uitgewist na een Antwerpse hoekschop.

Club begon met de gewone namen een de aftrap, terwijl bij Antwerp onder andere Jens Teunckens (ex-Club), Abdoulaye Seck en Yehor Nazaryna matchritme kwamen opdoen. Na handsspel in de zestien kreeg Blauw-Zwart al vroeg de kans om op voorsprong te komen. Kapitein Schoonbaert faalde niet oog in oog met Teunckens en zette de elfmeter koeltjes om. Het hoge tempo van de openingsfase werd nadien niet meer aangehouden, waardoor het publiek weinig kansen zag. 1-0 was de logische ruststand.

 

Ook in de tweede helft kon een vermoeid Club zijn wil niet doordrukken tegen Antwerp. De bezoekers werden steeds beter, zonder echt kansen af te dwingen. De 1-0 ruststand leek ook de eindstand te worden, tot een hoekschop nog goed viel in de toegevoegde tijd en Antwerp toch nog de gelijkmaker kon scoren. Donderdag staat al de wedstrijd op Gent op het programma.

 

Club Brugge: Shinton – Schoonbaert, Tanghe, Voet – De Cuyper, Van Oudenhove, Van Den Keybus, Ugur, De Ketelaere – De Kuyffer, Osei-Berkoe

 

Antwerp: Teunckens – Seck, Niangadou, Nazaryna, Diaby, Kakudji, Nostlinger, Abdelali, Verhoogen, Quirynen, Di Biniamu

Beloften Club Brugge - Antwerp Beloften

Related articles