Beloften trainen in Zeepreventorium De Haan

Onze beloften waren te gast in het Zeepreventorium in De Haan en gingen samen met de patiënten de uitdaging aan om een actieve en gezonde levensstijl op te nemen. Dit allemaal in het kader van het Foundationproject ‘Scoren voor Gezondheid’.

Daags na de zege in de Youth League kwamen de beloften van Club Brugge op bezoek naar het Zeepreventorium in De Haan. Er stond een gezamenlijke training op het programma met de jongeren die in dit medisch pediatrisch revalidatiecentrum verblijven. Met het project Scoren voor Gezondheid wil Club Brugge Foundation haar steentje bijdragen om de patiënten extra te motiveren om voldoende te bewegen.

'Enorme motivatie voor de jongeren en unieke verrassing'

Lien Sercu, medewerkster van het Zeepreventorium was vol lof over de komst van de U21 spelers van Club Brugge. “Het is fantastisch om te zien hoe Club Brugge zich elk jaar opnieuw engageert om onze jongeren aan te moedigen om meer te bewegen. Als verrassing mogen onze jongeren dan ook nog eens de match in de Youth League bijwonen tussen Club Brugge en Real Madrid. Dit is voor hen een super grote verrassing!”

Related articles