Beloften winnen derde match op Viareggio Cup

De Brugse beloften hebben hun derde wedstrijd op de Italiaanse Viareggio Cup gewonnen met 3-1. Na de monsterscore tegen thuisploeg Viareggio woensdag, illustreerden de jonge Bruggelingen dat ze de winnende lijn konden doortrekken en sleurden zo een tweede overwinning in de wacht.

Tegenstander Ternana had in de eerste twee matchen nog geen punten kunnen sprokkelen. De Italianen uit Terni verloren in beide matchen met het kleinste verschil en ook de Bruggelingen waren een niveau te sterk. Charles De Ketelaere zorgde na 23 minuten voor de enige treffer van de eerste helft. Na de rust kwam Club gretig uit de kleedkamer en na een kwartier in de tweede helft zorgde Thomas Van den Keybus voor de 2-0. De druk op de Italiaanse verdediging werd nog wat opgevoerd en al gauw stond de 3-0 op het scorebord na een treffer van Thibo Baeten. In het slotoffensief kon Ternana nog tegenprikken, maar de Bruggelingen waren een klasse te sterk. 3-1 eindstand, een overtuigende overwinning en 3 extra punten.

 

Door de overwinning van Bologna tegen Viareggio (2-0) eindigen de blauw-zwarte beloften op de tweede plaats in het klassement. Hierdoor stoten ze door naar de volgende ronde en wordt er nog een vervolg gebreid aan het Italiaanse avontuur.  

Related articles