Beloften winnen met 1-2 tegen Eupen

De beloften hadden maandagavond met de wedstrijd tegen KAS Eupen hun meest verre verplaatsing op het programma staan. Na 90 minuten kon Blauw-Zwart na een 1-2 eindstand met de 3 punten huiswaarts keren.

De eerste helft was lange tijd een evenwichtige partij, met snelle balcirculatie langs beide zijden. Er waren geen uitgesproken kansen, tot Louis Declerck in de 38ste minuut de 0-1 scoorde. Amper één minuut later viel na een te korte terugspeelbal op doelman Brent Gabriël de bal aan de overkant in het doel. Kort voor rust kreeg Club nog de kans op de 1-2, toen Milam Cambier een strafschop mocht omzetten na een fout van de Eupense doelman in de 16 meter. Maar die zette zijn eigen fout terug recht door het leer uit zijn netten te houden. Onze U21 moest gaan rusten bij een 1-1 gelijkspel. 

 

Na de rust bleven twee spelers in de kleedkamer en werden ze vervangen door Rik De Kuyfer en Maxim De Cuyper. Hetzelfde beeld in de tweede helft, al was het wachten tot de 82ste minuut voor Club terug gevaarlijk kon zijn. Na een prachtige doorsteekpas van Luan Peres mocht De Kuyfer de bal in de rechterbenedenhoek plaatsen. 1-2 voor Club en dat zou tot affluiten zo blijven.

 

Club Brugge: Gabriel – Tanghe, Schoonbaert, Peres – Osei-Berkoe, Van Oudenhove, Declerck, Ugur, Vervaque (68’ Van Der Brempt) – Cambier (45’ De Kuyffer), Lemoine (45’ De Cuyper)

 

Doelpunten: 38’ Declerck 0-1, 39’ X 1-1, 75’ De Kuyffer (1-2)

Beloften Eupen - Club Brugge Beloften

Related articles