Bjorn Engels & Ricardo van Rhijn geven les!

In het kader van Playing for Success brengen Clubspelers Bjorn Engels en Ricardo Van Rhijn  een bezoek aan de leerlingen die deelnemen aan het Foundation project Playing for Success.

Playing for Success is een project van Club Brugge Foundation waarbij leerlingen die leerachterstand hebben opgelopen of kampen met motivatieproblemen aan de hand van de kracht van het voetbal het zelfvertrouwen en de motivatie terug vinden.

Van september tot december krijgen 18 leerlingen uit Brugse scholen iedere woensdagmiddag les in het Jan Breydelstadion. De lessen zijn educatief en speels opgebouwd en worden gegeven door leerkrachten in spé uit Howest Brugge. 

Het doet ons deugd om te zien hoe de leerlingen zich inzetten tijdens onze aanwezigheid. School is zeer belangrijk voor de jongeren en we proberen dit dan ook zoveel mogelijk & met plezier aan te moedigen!

Ricardo Van Rhijn & Bjorn Engels

Text: 

<p>
De lessen worden ingekleed in een voetbaljasje. Tijdens de les wiskune gaan ze het veld op om de omtrek van de cirkel te berekenen, voor de les aardrijkskunde bestuderen ze de afkomst van de spelers. Vandaag stond de les Nederelands op het programma. De leerlingen mochten als echte journalisten een persconferentie voor de spelers voorbereiden. Als kers op de taart kwamen Bjorn Engels &amp; Ricardo Van Rhijn langs om hun vragen live te beantwoorden.<br />
Na het interview werd de kennis van de spelers getest in een quiz. Het &#39;FC De Kampioenen team&#39; onder leiding van kapitein Bjorn nam het op tegen &#39;De blauw-zwart kenners&#39; onder leiding van Ricardo Van Rhijn.&nbsp;<br />
<br />
<br />
De namiddag werd afgesloten met een stoelendans waarbij iedereen zich ten volle kon uitleven.&nbsp;</p>
<p>
&nbsp;</p>

Bekijk hier de foto's 

Related articles