zondag 21 augustus 2022 16:30

Bjorn Meijer: “Overwinning had ruimer mogen zijn”

Bjorn Meijer bracht net voor rust Blauw-Zwart met een rake kopbal terug op voorsprong. Voor de Nederlander was het zijn eerste doelpunt voor Club Brugge. Een belangrijke treffer want er zou niet meer gescoord worden in de tweede helft.

"De overwinning had ruimer mogen zijn. Als we naar de statistieken gaan kijken, dan zullen we zien dat we heel veel op doel hebben geschoten. De allerlaatste fase, het afwerken zelf, was echter niet goed. Wij als Club Brugge moeten als team elke wedstrijd winnen. Een reeks of een bepaald niveau halen. We hebben niet een hele goede wedstrijd gespeeld. Als we ons niveau halen, hoeven we nergens punten te laten liggen. We moeten als team bespreken wat er mis ging en wat beter kan. Dat is iets voor komende week."

Ei zo na scoorde Bjorn Meijer twee keer vanmiddag, maar buitenspel besliste er anders over. "Ik wist niet dat het buitenspel was, anders zou ik daar niet zo staan springen. Dat was jammer, maar ik ben ook blij met mijn andere goal. Drie keer is scheepsrecht, uiteindelijk was die heel bevrijdend net voor rust. Anders ga je met een ander gevoel de kleedkamer in."

Ook de Nederlander werd gepolst naar de interesse van West Ham in Hans Vanaken. "Hans is een geweldige speler, er zal genoeg interesse zijn. Ik ken hem nu een paar maandjes persoonlijk, het is niet aan mij om daarop te reageren. Hij is gewoon heel belangrijk voor Club Brugge." (KN)

Bjorn Meijer
Bjorn Meijer

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in